Home » Tippekupongen lørdag uke 34

Tippekupongen lørdag uke 34

  • av
Tippekupongen lørdag uke 34 lørdagskupongen tips tippetips lørdag

Tippekupongen lørdag uke 34

Tipsene til tippekupongen lørdag uke 34 er klare. Denne kupongen har kun engelske kamper, og det er mulig å følge flere av kampene på live fotballstream. Tippekupongen lørdag uke 34 har vi fylt med 7 sikre kamper, 3 halvgarderinger og 2 helgarderinger. Samlet pris på kupongen for uke 34 med tippesystem er 72 kr.

Tippekupongen kan også leveres som odds. Vi foretrekker å gjøre dette av den enkle grunn at gevinstene ofte blir større. Når vi fyller ut oddsen velger vi bort kampene som er helgarderte. Det vil si at vi kun spiller på sikre HUB-kamper og HU, HB eller UB-kamper. Leverer du spillet på Mobilebet får du hele 791,96 i odds.

LagMarkering
Tottenham – Aston VillaH
Bournemouth – Sheffield UnitedHB
Burnley – SouthamptonHUB
Crystal Palace – EvertonH
Watford – Brighton & Hove AlbionH
Cardiff City – Luton TownB
Charlton Athletic – Stoke CityHU
Derby County – Swansea CityH
Fulham – Blackburn RoversHU
Middlesbrough – BrentfordH
Queens Park Rangers – Huddersfield TownHUB
West Bromwich Albion – MillwallH
mobilbet 50 kr gratis oddsbonus

Tottenham – Aston Villa tips

Tottenham har ikke spilt mot Aston Villa siden FA Cupen i 2016/17. Det oppgjøret endte med 2 – 0 hjemmeseier til Tottenham. Ser vi videre på de fem siste kampene mellom lagene står Tottenham med formen 4 – 0 – 1.

Forrige sesong endte med 4. plass i Premier League for Tottenham. Med 71 poeng hadde de kun 1 poeng opp til Chelsea på 3. plass. Aston Villa sikret seg opprykk fra The Championship etter å ha havnet på 5. plass. I Premier League skal det bli langt tøffere, og Villa skal ikke ha store sjanser mot Tottenham på hjemmebane. Tottenham får tipset på lørdagskupongen.

Bournemouth – Sheffield United tips

Bournemouth endte på en smått skuffende 14. plass i forrige sesong av Premier League. Sheffield United endte derimot på en sterk 2. plass i The Chamionship. Det begynner å bli en stund siden lagene spilte mot hverandre i League One , sesongene 2010/11 og 2011/12. Bournemouth kan vise til den skuffende formen 0 – 0 – 4 i disse oppgjørene. Vi tror Sheffield United kan overraske i denne kampen, men er åpen for at Bournemouth har en fordel av hjemmebane. Vårt tips er derfor HB.

Burnley – Southampton tips

Bournley og Southampton endte på 15. og 16. plass i Premier League 2018/19. Kun et fattig poeng skilte lagene. Ser vi på de fem siste kampene har Burnley formen 2 – 3 – 0. Begge kampene forrige sesong endte uavgjort, 0 – 0 og 1 – 1. Dette er et veldig åpent oppgjør som kan få hvilket som helst utfall. Vi helgarderer denne med HUB.

Crystal Palace – Everton tips

Everton klarte ikke å ta full pott i forrige kamp som ble spilt på Selhurst Park. Kampen endte målløst. Derimot fikk Everon full pott i første runde forrige sesong. Med fordel av hjemmebane tok de seieren 2 – 0. Det er også Everton som kommer best ut av det når vi ser på de fem siste oppgjørene. Everton har formen 3 – 2 – 0. Til tross for dette gir vi tipset til Crystal Palace som viste sterkere utvikling i slutten av sesongen. Tar de dette med seg inn i Premier League 2019/20 skal dette ende med H.

Watford – Brighton & Hove Albion tips

Watford havnet på 11. plass siste sesong, mens Brighton med nød og neppe kom seg over nedrykkslinja. 2 poeng mindre og Brighton måtte ha belaget seg på å spille i The Championsship. Watford vant 2 – 0 på hjemmebane, men borte endte det 0 – 0 mot Brighton. Formen til Watford de fem siste mot Brighton viser 2 – 2 – 1. Watford er sterkere og skal klare å ta en seier på hjemmebane. Vårt tippetips er H.

Cardiff City – Luton Town tips

Forrige gang Cardiff spilte mot Luton var i The Championship 2006/7. Her endte det 4 – 1 på hjemmebane og 0 – 0 borte. Etter at Cardiff rykket ned fra Premier League, mens Luton rykket opp er lagene igjen klare til dyst. Cardiff skuffet stort, mens Luton tok en sterk 1. plass i League One. Vi tror at Luton skal klare å ta poeng. Vårt tips er B.

Charlton Athletic – Stoke City tips

Charlton klarte med nød og neppe å rykke opp i The Championsship etter å ha havnet på 3. plassi League One. Stoke på sin side endtte på 16. plass etter en lang rekke med uavgjortkamper. Forrige kamp mellom lagene ble spilt i The Championsship 2006/7 og endte med 1 – 0 seier til Charlton. Ser vi på de fem siste oppgjørene har Charlton formen 3 – 0 – 2. Charlton skal være det sterkeste laget, men uavgjort er ikke veldig usannsynlig. Vårt tippetips er HU.

Derby County – Swansea City tips

Derby avsluttet forrige sesong på 6. plass, mens Swansea endte på 10. plassen. Første runde sist sesong endte med 2 – 1 seier til Derby, mens det endte 1 – 1 når Swansea hadde fordel av hjemmebane. Swansea vant 2 – 1 hjemme mot Hull, mens Derby har sin første kamp denne sesongen mot Swansea. Vi tror at Derby skal kunne ta seieren her. Vårt tippetips lørdag er H.

Fulham – Blackburn Rovers tips

Med kun 7 seire på 38 kamper endte det med nedrykk for Fulham. Blackburn endte derimot på 15. plass etter en skuffende sesong. Lagene spilte mot hverandre i The Championsship 2016/17. Her endte det først 0 – 1 til Fulham, og dereteter 2 – 2. Ser vi på de fem siste kampene har Fulham formen 2 – 1 – 2. Dette kan bli et veldig åpent oppgjør, men vi tror Fulham skal kunne dra dette hjem. Men, vi garderer med HU.

Middlesbrough – Brentford tips

Middlesborough hadde en brukbar sesong sist og endte på 7. plass, Brentford endte derimot på 11. plass. Begge kampene forrige sesong endte 1 – 2. Middlesborough har formen 2 – 2 – 1 på de fem siste mot Brentford. Middlesborough spilte 3 – 3 på bortebane mot Luton i sesongens første runde, mens Brentford tapte 0 – 1 på hjemmebane mot Birmingham. Middlesborough får vårt tips. Dette bør være en sikker H.

Queens Park Rangers – Huddersfield Town tips

Huddersfield havnet på jumboplassen i Premier League og rykket dermed ned. QPR sikret seg på sin side 19. plassen i The Championsship. Formen til QPR mot Huddersfield er 2 – 1 – 2 på de fem siste. Dette er åpent. Vårt tippetips er HUB helgardering.

West Bromwich Albion – Millwall tips

West Bromwich sikret seg en sterk 4. plass i sist sesong, mens Millwall endte på 21. plass. Forrige kamp mellom lagnee ble vunnet 2 – 0 av Millwall på hjemmebane. Derimot endte det 2 – 0 til Wast Bromwich på hjemmebane. Ser vi på de fem siste er det formen 2 – 1 – 2 som gjelder. Alle seirene har vært hjemmeseire, og det satser vi på at skjer igjen. Vårt tippetips er H.

Se tippekampen live

Unibet viser flere av de beste kampene fra The Championship live. Denne lørdagen kan du følge XXX live. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto. Det får du når du gjør innskudd. Er dette ditt første innskudd kan du også sikre deg 300 kr gratisspill uten omsetningskrav. For å se kampene og hente ditt gratisspill kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.unibet.com og åpne konto gratis
  • Få 300 kr gratisspill til oddsen – sett inn 100 kr
  • Se tippekampen live

18+ hjelpelinjen.no Kun for nye spillere. Minste innskudd er 100 kr. Maks bonus er 300 kr. Skrill og Neteller er ikke kvalifisert. 0x omsetningskrav. Regler og vilkår gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.