Betalingsmetoder

Det finnes veldig mange forskjellige betalingsmetoder for bettingsider. Noen er praktiske, andre gir deg raske uttak, mens noen ikke gir deg innskuddsbonus for odds. Her har du den fulle oversikten slik at du finner den metoden som passer best for deg.

Betalingsmetoder for bettingsider

Det er ingen tvil om at norske politikere gjør hva de kan for å gjøre det så vanskelig som mulig å gjøre innskudd på bettingsider. Det har ført til at noen spillere kan bruke noen metoder, mens de ikke virker for andre. Heldigvis finnes det mange forskjellige betalingsmetoder for bettingsider, slik at du kan finne en som virker for deg. Men, med mange forskjellige metoder kan det være vanskelig å finne den beste betalingsmetoden for bettingsider. Med vår guide kan du finne den som passer best slik at du kan nyte fotballstreaming og noen gode bets på online odds.

Bankoverføring

Det er bankoverføring som lenge var den foretrukne betalingsmetoden for bettingsider, men, det er en metode som tok lang tid. Gjerne kunne det ta opptil et par dager før innskuddet ditt var klart på spillerkontoen. I dag går det raskere, med Trustly har du penger på konto umiddelbart, men nedsiden er selvsagt at mange norske banker har en sperre mot overføringer til spillselskaper. Metoden har en fordel ved at den stort sett alltid er kvalifisert for oddsbonuser, i tillegg er det mulig å ta ut virkelig store gevinster på en trygg måte.

Betalingskort

Det finnes flere forskjellige betalingskort, men det er uten tvil VISA og MasterCard som er mest brukte betalingsmetoder for bettingsider. Noen norske banker har satt sperrer for bruk av betalingskort på spillsider, men det finnes unntak. En fordel med betalingskort er at denne metoden er kvalifisert for bonuser når disse er tilgjengelig.

VISA

VISA er det mest brukte betalingskortet. Det gir deg bonus når du kan få det og vil ha en bonus. VISA-kort gir deg også rimelig raske uttak. Normalt kan du vente deg penger på konto etter 1 til 5 virkedager.

MasterCard

Det finnes noen norske banker som kun gir kundene dine MasterCard, og på tross av at dette er et vanlig betalingskort kan det by på problemer å gjøre uttak til MasterCard. Det er nemlig ikke alle bettingselskaper som tilbyr dette. MasterCard innskudd er likevel trygge og de er kvalifisert til bonuser.

Mobilbetaling

Noe av det nyeste når det gjelder innskuddsmetoder på bettingsider er mobilbetaling. Med en betalingstjeneste for mobil trenger du faktisk ikke mer en telefonen din for å gjøre innskudd på spillsiden. Dette er en metode som øker i popularitet, og det er ikke så merkelig siden vi blir flere og flere som foretrekker å spille odds på mobilen. Ulempen er at det ikke er mulig å gjøre uttak med mobilbetaling på bettingsider.

Siru Mobile

Siru Mobile er den eneste mobilbetalingstjenesten som er tilgjengelig for norske bettingsider. Siru Mobile er en veldig praktisk løsning som lar deg gjøre innskudd med mobil og betale innskuddet med telefonregningen. Innskuddene er dessverre små, maks grensen er på 120 kr. Men, med en bonus kan du likevel få nok å spille med. Betalingstjenesten er tilgjengelig for de med Tele2 og Telia abonnement og finnes blant annet på Mobilbet.

Elektronisk lommebok

Elektroniske lommebøker eller eWallets har blitt veldig populære. Du kan få et forhåndsbetalt MasterCard uten kredittsjekk tilknyttet den elektroniske lommeboken slik at du kan betale for varer i butikk eller ta ut gevinster i minibank. Dette er også metoden som gir deg raskest uttak av gevinster. Ulempen er at denne betalingsmetoden ofte ikke er kvalifisert for bonuser til odds.

Skrill

Skrill er den mest brukte elektroniske lommeboken på norske bettingsider. Fordelen er raske innskudd og uttak av gevinsten, men som regel er denne betalingsmetoden ikke kvalifisert til bonuser.

Neteller

Neteller er også en mye brukt eWallet og har mange av de samme fordelene og ulempene som Skrill. Neteller er som Skrill, ofte ikke kvalifisert til innskuddsbonuser til oddsen.

ecoPayz

ecoPayz er ennå ikke veldig utbredt blant norske spillere, og det er heller ikke så mange bettingsider som tilbyr denne løsningen. En fordel med denne metoden er at du ofte kan sikre deg oddsbonuser.

Kryptovaluta

Det finnes veldig mange forskjellige typer kryptovaluta, men det er bitcoin, bitcoin cash og Litecoin som er mest brukt til å gjøre innskudd på bettingsider. Ennå er det ikke veldig mange norske bettingsider som tilbyr betting med kryptovaluta, men sjansen er tilstede for at dette kan bli en god metode for norske oddsspillere.

Det er mange betalingsmetoder for bettingsider å velge mellom og alle har sine fordeler og ulemper. Noe av det viktigste å sjekke før du velger en metode til å gjøre innskudd med, er å se om den er kvalifisert til bonus på den bettingsiden du ønsker å spille på. Noe annet er å sjekke om det er mulig å gjøre uttak med den metoden og hvor lang tid det tar. Som regel må du gjøre uttak fra bettingsiden med samme metode som du brukte til innskudd, selv om noen spillsider som Unibet gjør unntak og lar deg selv velge metode.