Hvor Gammel For Å Jobbe I Butikk?

Har du fylt 13 år, kan du utføre lett arbeid. Dersom arbeidet er lett, kan du for eksempel ta jobb som avisbod eller utføre kontor- og butikkarbeid.

Kan en 15 åring jobbe på Kiwi?

Du må være 18 år for å sitte i kassen. Ønsker du å søke jobb hos Rema 1000 eller Kiwi, så anbefaler jeg at du snakker med butikksjefen direkte. Da får du vist deg frem og for å høre om hvordan de anbefaler deg å søke. Du kan også gå inn på nettsidene deres og sjekke ‘stilling ledig’.

Kan en 14 åring jobbe på Rema?

Når man er mellom 13 og 15 år så kan man ta lettere arbeid, som lager-, rydde- og pakkearbeid eller vareopptelling i butikk. Så lenge jobben ikke går utover når du er på skolen eller er farlig for deg, så kan du i prinsippet søke jobber hvor som helst.

Kan 12 åringer jobbe?

Det er sånn at før du fyller 13 år så kan du dessverre ikke ta noen fast betalte jobber, men det er ingenting i veien for å tjene noen kroner på å hjelpe andre. Dette vil si at du foreløpig kan jobbe hjemme, hos noen i familien, naboer, eller gjennom bekjente.

Hvor gammel må man være for å jobbe i butikk?

Når man er 13 år kan man ha jobber som ikke er farlige for helsa, krasjer med skolen eller krever bestemt utdanning/erfaring. Det er opp til en lederen i butikken om hvorvidt de ansetter personer under 18 år.

Hvor gammel må man være for og jobbe på Kiwi?

Hei. Du kan fint jobbe i butikk, men i mange butikker kreves det at man er over 16 eller 18 år for å få stå i kassa, samt åpne og stenge butikken.

See also:  Hva Kan Jeg Kjøpe Til Pappa?

Hvor gammel må jeg være for å jobbe på Kiwi?

Må ha fylt 18 år. Punktlig. Utadvendt og ærlig. Serviceinnstilt.

Kan man jobbe på Rema 1000 når man er 13?

Er man mellom 13 og 15 år kan man ta lettere arbeid, for eksempel lettere rydde-, pakke- eller lagerarbeid.

Hvor gammel må man være for å jobbe på Mcdonalds?

Hvor gammel må man være for å jobbe på McDonald’s? De fleste av våre restauranter ansetter ungdom som minimum har fylt 16 år.

Hvordan få jobb i en butikk?

Den beste måten du kan søke, er å skrive en fin CV og søknad, og gå innom noen butikker i nærområdet ditt og spørre etter sjefen.

Kan en 11 åring jobbe?

Er du under 15 år eller skolepliktig, må du ha skriftlig samtykke fra foreldrene dine (foresatte)før du kan arbeide. Er du mellom 15 og 18 kan du ha arbeid som ikke er til skade for din sikkerhet, helse, utvikling eller skolegang.

Hvordan tjene penger når man er 12 år?

Mange mennesker i denne alderen kan tjene ekstra penger ved å hjelpe til med husarbeid, for eksempel å slå gresset eller ta ut av oppvaskmaskinen. Du kan også gjøre hobbyoppgaver i korte perioder, for eksempel å selge gamle ting eller blomster du har plukket.

Hvor mye kan en 14 åring tjene i timen?

Lønn til barn som arbeider i foreldres bedrift

Alder Timesats 01.01. – 31.03.2021 Alder
16 år 123 kroner 16 år
15 år 107 kroner 15 år
14 år 94 kroner 14 år
13 år 84 kroner 13 år
See also:  Hva Bør Man Se I Oslo?

Hvordan tjene penger når man er 14 år?

8 måter 14-åringer kan tjene penger

  1. 01 Barnevakt. Barnevakt er en svært populær måte for en 14-åring å tjene penger.
  2. 02 Arbeide for en bedrift eller restaurant.
  3. 03 Papirrute.
  4. 04 Yard arbeid og snø skovling.
  5. 05 Pet Care.
  6. 06 Junior Camp Counselor.

Hva kan man jobbe som når man er 14 år?

Et eksempel på lett arbeid som du kan ta er avisbud eller utføre kontor-butikk arbeid. Den beste måten å få jobb på er å være aktiv og oppsøke jobbene. Som 14 åring kan også drive med lett arbeid som pakke eller lagerarbeid. Putte varer i hyller på butikker osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.