Hva Er Cottage Cheese Laget Av?

Cottage cheese er laget av ostemassen i forskjellige nivåer av pasteurisert kumelk, inkludert nonfat, redusert fett, eller vanlig melk. Det tilbys også i forskjellige størrelser, vanligvis små, mellomstore eller store. Dessuten er det tilgjengelig i kremede, piskede, laktosefrie, reduserte natrium- eller natriumfrie varianter.

hva er cottage cheese?

Cottage cheese er ostemasse laget av skummet melk og tilsatt fløte og salt. Den inneholder fire prosent fett, men kommersielt tilvirkes det også magrere varianter med fettinnhold rundt to prosent. Den bløte, kornete ostemassen er skilt ut fra melken ved hjelp av syrekultur og løype.

hvor lenge kan cottage cheese holde seg?

TINEs orginale Cottage Cheese inneholder 4,3 prosent fett, mens den magre varianten inneholder bare 2 prosent fett. Ofte kan Cottage Cheese holde seg lenger enn utløpsdatoen, så lenge den er uåpnet og lagret kaldt. Etter du har åpnet en pakning med Cottage Cheese bør du bruke den i løpet av 7-14 dager.

hva er navnet på cottage cheese?

Cottage Cheese fra Tine er selvefølgelig NYT NORGE-merket, noe som garanterer at råvarene er norske, at bonden har fulgt strenge norske regler, og at prodktet er produsert og pakket i Norge. Her er 9 ting du kanskje ikke visste om skjørosten: Du kan fryse Cottage Cheese inntil seks måneder. Den bør så tines langsomt i kjøleskapet.

hvordan tilsette cottage cheese i middag?

Her er noen ideer: 1 Tilsett cottage cheese som tilbehør i middag, sammen med grønnsaker. 2 Spis cottage cheese med tilsatt frukt og bær på toppen. 3 Tilsett nøtter og frokostblanding sammen med cottage cheese. 4 Lag en sunn dessert bestående av cottage cheese og mørk sjokolade. More

Leave a Reply

Your email address will not be published.