Hva Er Gjennomsnitts Iq I Norge?

Per definisjon er gjennomsnittet 100. Men, om dette er snittet for hele verden så kan det være at Norge ligger litt over eller litt under. Trolig vil vi ligge litt over da vi har bedre miljø her! Men, det kan også være at man definerer IQ utifra det miljøet man er i. I så fall er snittet i Norge 100.

hva er gjennomsnittlig IQ i verden?

Alle disse egenskapene har sterk sammenheng med hverandre. Den gjennomsnittlige IQ-en i verdens befolkning er 100. Snaut 96% av befolkningen har en score på mellom 70 og 130, mens cirka 2% har høyere IQ enn 130, og cirka 2% har lavere IQ enn 70. Høy IQ = smart?

hva er den gjennomsnittlige amerikanske IQ?

Den gjennomsnittlige amerikanske IQ kan overraske deg. USAs utdanningssystem ligger bak andre utviklede land som Japan, Australia og Canada. Studien for statistisk hjerneforskningsinstitutt rangerer imidlertid USA blant de smarteste nasjonene i verden med en gjennomsnittlig IQ på 98.

hvilke land har den høyeste gjennomsnittlige IQ?

25 land med den høyeste gjennomsnittlige IQ 1 Japan (gjennomsnittlig IQ: 105) 2 Sør-Korea (gjennomsnittlig IQ: 106) 3 Hong Kong (gjennomsnittlig IQ: 107) More

hva er gjennomsnittlig IQ i Sørøst-asia?

En suverent bystat kjent som et av de mest teknologisk avanserte landene i verden, er gjennomsnittlig IQ i dette Sørøst-asiatiske landet 103.

Leave a Reply

Your email address will not be published.