Hva Er Normal Størrelse På Penis?

Med normal størrelse, mener vi den penisen som er på størrelse med gjennomsnittet. Det normale er at en erigert penis har en lengde på mellom sju og seksten cm og 12,2 cm i tykkelse. Alt som er over disse målene, tyder på at du har en meget viril kroppsdel som er større en normalt.

hva er en penis forstørre?

En rekke ulike produkter, for eksempel piller og pumper, gir mange menn håp om en større penis. Produktenes effekt er generelt ikke underbygget av vitenskapelige studier, men noen enkelte er kanskje effektive til å forstørre penis.

hva er gjennomsnittlig lengde på penis?

De engelske forskerne fant fram til disse tallene på en gjennomsnittlig penis: Lengde på erigert penis: 13,12 centimeter Lengde på slapp penis: 9,16 centimeter Utstrakt lengde på slapp penis: 13,24 centimeter

hva er en stor penis?

En stor penis ble derfor et symbol på det motsatte – primitiv oppførsel og kjødelige drifter. Eneste unntak var imidlertid ved avbildninger av fruktbarhetsguder. På bildet ser vi Michelangelos statue av gjeteren David før han skal kjempe den på papiret umulige kampen mot kjempen Goliat.

hva er forskjellen mellom vekt og penislengde?

En rekke studier peker på at høyere menn også har lengre peniser, men sammenhengen er ganske svak. Sammenhengen mellom vekt eller BMI og penislengde er mer innviklet. Noen studier peker på at menn med høyere vekt eller BMI har lengre peniser, mens andre viser at det ikke er noen sammenheng, eller at det forholder seg omvendt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.