Hva Koster Det Å Bytte Sikringsskap?

Prisen for å bytte sikringsskap med både materialer og alt arbeid ligger gjennomsnittlig på 18 000 kroner. Dette er totalprisen for et typisk sikringsskap i en enebolig. Prisen vil derimot variere avhengig av strømforbruk, og kan være på alt fra 10 000 kr til 25 000 kr.

hva koster et gammelt sikringsskap?

Har et gammelt hus fra 1963, med like gammelt sikringsskap. Har fått en pris fra firma for å skifte skap, montere totalt 10 kurser i samme størrelser som de eksisterende, inkludert overspenningsvern. Pris for dette er 19.850,- ex. mva. dvs. kr. 24.812,50 inkl.mva.

hva koster et splittert sikringsskap?

Å bytte ut hele sikringsskapet er noe vanskeligere å prise på grunn av ulike variabler. Du må regne med en pris på kr. 15.000,- og oppover for et splitter nytt skap med alt inkludert. Les også: Slik får du riktig belysning på badet. Ta gjerne kontakt med oss for et tilpasset prisestimat for ditt sikringsskap.

hva er snittprisen for et sikringsskap?

Det korte svaret er at snittprisen på nytt sikringsskap ligger på omtrent 18 000 kr. Det kan imidlertid være store prisvariasjoner, og du må beregne alt fra 10 000 til 25 000 kr. Kostnaden varierer etter hvor mye strøm du forbruker og hvor stort sikringsskap du trenger.

hva er sikringsskapet i hus?

Sikringsskapet er hjertet i huset når det gjelder elektrisitet. Å oppgradere sikringsskap, stikkontakter og ledninger er et viktig grep for brannsikring, særlig hvis du bor i et eldre hus og bruker mye teknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.