Hvor Er Der Varmt I Oktober?

Var är det varmt i oktober? Vill du ha lite lagom varmt i oktober, med behaglig sommarvärme på ca 20-25°, är Rhodos, Cypern och Kanarieöarna utmärkta resmål för dig. Ca 6 timmars flygresa tar till dig rejäl värme på drygt 30° i Egypten och Dubai.

Hvornår er det sidst i oktober?

I oktober er det sidst på sæsonen for rejsemål såsom Grækenland, Cypern, Italien, Algarvekysten samt Sydspanien og Mallorca. Du kan sagtens nyde en dejlig ferie med solrige og varme dage. Men sidst på måneden må du ikke blive overrasket, hvis nogle af dagene byder på regnbyger og koldere temperaturer.

Hvad er lune rejsemål i oktober?

Andre lune rejsemål i oktober 1 Malta i oktober. På Malta er det ca. 22-24 grader varmt i oktober, og badevandet er mellem 23 og 25 grader. Og med hele 2 Californien i efterårsferien. Vil du gerne til USA i efterårsferien, kan du vælge at flyve til Los Angeles eller San 3 Billige flybilletter til Los Angeles i oktober. 4 Billige flybilletter til San Francisco i oktober. More

Kan du rejse til solferie i oktober?

Hvis du søger en rigtig solferie i oktober, kan du rejse til varme rejsemål som Bali, Thailand eller Maldiverne. Lidt mildere temperaturer finder du på Cypern samt i Tyrkiet og Marokko. Men hvis du plejer at ligge i skyggen på stranden, skal du måske snarere rejse til Kreta, Mallorca eller Rhodos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.