Hvor Lenge Ha Snus I Munnen?

Eksponeringen for nikotin er noe større fra en dose snus enn fra en sigarett, men vil kunne variere med nikotinmengden i snusen som brukes og hvor lenge snusen er i munnen (80). Det er anslått at snusbrukere har snus i munnen i gjennomsnitt 11–14 timer/dag (78).

hvor lang tid er det for løs snus?

Når jeg snuser så bruker jeg å ha den i ca 45 min, visst du har den så veldig mye lengere en det i kjeften så blir det bare grøt av den tilslutt. Dette er da selvfølgeli snakk om løs snus! Alt annet er for kvinnfolk og homofile! Sist endret av Dodecha; 5. desember 2012 kl. 18:26. Grunn: Det heter DET, ikke d, du har et helt tastatur å rutte med!

hvor stor snusen er i leppa?

Av og til har jeg snusen på høyre side av kjeften, andre ganger venstre. Svir litt mer i leppa når man bytter plassering har jeg funnet ut. Man får vel ikke i seg all nikotinen som er i snusen, er nok mye som blir liggende igjen på ‘innsiden’ når man hiver den. Etter 1-2 timer så gir vel effekten seg, spørs veldig på hvor sterk snusen er.

hvor lang tid er det for nikotin i snusen?

Snusen er ikke bare for nikotinen sin del men også for smaken. Når jeg snuser så bruker jeg å ha den i ca 45 min, visst du har den så veldig mye lengere en det i kjeften så blir det bare grøt av den tilslutt. Dette er da selvfølgeli snakk om løs snus! Alt annet er for kvinnfolk og homofile! Sist endret av Dodecha; 5. desember 2012 kl. 18:26.

Leave a Reply

Your email address will not be published.