Hvor Mange Ganger Kan Man Bruke Munnbind?

Hvor og når bør det brukes? Ifølge EUs smittevernbyrå (ECDC) er det særlig i byer og områder med mye smitte det kan ha en effekt å bruke munnbind. F.eks, i situasjoner der du er tett på andre i det offentlige rom, som på bussen, på butikken, eller arbeidsplasser der man fysisk er nær andre mennesker. 3.

hvordan ta av munnbindet?

Ta av munnbindet riktig 1 Ikke ta på selve munnbindet, bare båndene (strikken) bak hodet. 2 Løsne det nederste festebåndet først, deretter det øverste, dersom det knytes. Er det strikk på munnbindet, løsner man strikkene på begge sider. 3 Fjern munnbindet fra ansiktet mens du holder i strikkene/båndene. 4 Munnbind til engangsbruk skal kastes rett i søppelbøtta.

hva er gode råd ved munnbind?

Gode råd ved bruk av munnbind 1 Munnbind er kun å regne som et tillegg til andre smitteforebyggende tiltak, som å holde tilstrekkelig avstand og god 2 Unngå å ta på munnbindet mens du bruker det. 3 Medisinske munnbind skal kun brukes én gang før de kastes i søpla. 4 Medisinske munnbind skal byttes regelmessig eller så fort de er fuktig eller synlig tilsølt. More

hva er standarden for munnbind?

Du kan lese mer om de ulike typene og standardene her. Når det gjelder tøymunnbind, er det kommet en europeisk standard for ikke-medisinske munnbind, som også inkluderer tøymunnbind. Denne standarden setter krav til hvordan et munnbind skal produseres for bruk i det offentlige rom.

hvordan skal du passe på munnbind?

PASS PÅ NÅR DU VASKER: Du må, blant annet, passe på temperatur og ballast. Ifølge den europeiske standarden for tøymunnbind, skal du heller ikke bruke tøymykner når du vasker munnbind. Forklaringen på det kan du lese i artikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.