Hvor Mange Kalorier I En Riskake?

En riskake veier rundt 7 gram, så hvis man ser på kalorier per riskake inneholder de riktignok bare rundt 25 kcal, avhengig av hvilken type man har valgt. Men han påpeker at du til gjengjeld nesten ikke har spist noe heller. – Som kjent blir man neppe mett av luft, og dermed er det klart at man blir heller ikke mett av en riskake.

hvor mange kalorier kan du ha per dag?

Med kalorikalkulatoren vår ser du hvor mange kalorier akkurat du skal ha per dag. Du kan regne ut dagsbehovet for kalorier hvis du bare vil holde din nåværende vekt. Men du kan også velge å sjekke hvor mange kalorier du skal ha per dag hvis du skal gå ned i vekt (eller legge på deg).

hva er kalorier i en matvare?

Selv om energiinnholdet i en matvare i dagligtale og media ofte oppgis i antall kalorier, er det som regel kilokalorier man mener. For eksempel så inneholder ikke 100 gram eple 49 kalorier, men 49 kilokalorier, som igjen er 49 000 kalorier (kilo = 1000).

hvor mange kalorier du trenger for å gå ned i vekt?

Du kan også regne ut hvor mange kalorier du skal ha per dag hvis du vil gå ned i vekt. Det varierer veldig hvor mange kalorier vi har behov for hver dag for å holde vekta stabil og kroppen i gang, siden kaloribehovet påvirkes av både vekt, kjønn, alder og aktivitetsnivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.