Hvordan Få Et Forhold Til Å Vare?

For å få et forhold til å vare, veks som et par og veks som individer – selv om det betyr å gjøre ting fra hverandre. Noen ganger er den eneste måten for hver av dere å vokse på å gjøre ting uavhengig av den andre. Når du stoler på partneren din nok til å gi dem plass, lar du dem blomstre som en person atskilt fra deg.

hva er to ting som er viktige for et forhold?

Samoilow mener det er spesielt to ting som er viktige for å få et forhold til å fungere: Forpliktelse og mot. – Når man har tatt en ordentlig beslutning på at man skal være sammen, så er det lettere å holde ut perioder som er kjedelige, der partneren er irriterende og der man opplever negative følelser overfor partneren.

hva er den beste fasen i et forhold?

Den beste fasen i et forhold er når man har begynt å knytte seg til noen, mens man fortsatt kjenner romantikken fra forelskelsesfasen som et behagelig etterslep. – Dette krysningspunktet er det par oftest snakker om når de tenker tilbake på den mest verdifulle tiden i parhistorien.

hva trenger man i et forhold?

Mot trenger man, fordi nærhet krever sårbarhet. Å vise egen sårbarhet for hverandre er skummelt for de fleste. Den beste fasen i et forhold er når man har begynt å knytte seg til noen, mens man fortsatt kjenner romantikken fra forelskelsesfasen som et behagelig etterslep.

hva er gode råd til par som ønsker et nært forhold?

Gode råd til par som ønsker et nært forhold: 1 Plei sexlivet, finn tilbake til lekenheten og det erotiske rommet. 2 Dere må åpne opp for hverandre, og tørre å dele det som er vondt og sårt med den andre. 3 Ikke slutt å snakke sammen, det er det viktigste i et forhold. 4 Fortsett å være nysgjerrige på hverandre, ikke tro at du vet alt om partneren din, for vi forandrer oss hele More

Leave a Reply

Your email address will not be published.