Hvordan Få Vekk Selvbruning På Hendene?

Ved å påføre litt aloe vera-gelé hver dag får huden hjelp til å fornye seg gradvis. Denne geleen behandler huden på hendene ved å reparere og forsterke og dermed redusere de brune flekkene. Aloe vera er det beste middelet og er mest effektivt ved daglig bruk.

hvordan unngår du selvbruning?

Eksfolier på morgenen eller kvelden før du skal påføre selvbruning. Etter skrubbing anbefaler vi å holde huden fri for olje. Etter du har tatt en varm dusj er porene dine åpne. Vent med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene som kan gi deg brune prikker.

hvordan fjerne selvbruning i sitronsaft?

Sitronsaft. – Sitronsaft kan du også bruke for å fjerne uønsket selvbruning. Fukt en bomullspad i sitronjuice og påfør på de områdene du ønsker å fjerne fargen. Denne metoden fungerer veldig bra hvis du har mindre områder andre steder på huden også, hvor du har fått unønskede flekker fra selvbruning, råder Müller og Hegna.

hva er bivirkninger av selvbruningskrem?

Det er ingen kjente bivirkninger ved hyppig bruk, men produktet har en karakteristisk lukt som kan være vanskelig å skjule. Husk å bruke mindre av produktet der selvbruningskremen lett setter mørkere flekker, som ankler, knær, albuer og tær. Vask hendene godt umiddelbart etter påføring, for å unngå flekkete farge på hendene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.