Hvordan Gå Ned I Vekt Med Lavt Stoffskifte?

– Det kan absolutt være vanskeligere å gå ned i vekt dersom man har lavt stoffskifte. Har man dette, må man passe på å få i seg mer jern, D-vitamin og B12-vitamin. I tillegg burde man ta tilskudd av selen og ta jevnlige blodprøver sier hun.

hvordan øke stoffskiftet?

6 tips for å øke stoffskiftet og gå ned i vekt 1 Del måltidene dine inn i flere deler for å øke stoffskiftet. Alle vet at du bør spise tre hovedmåltider om dagen. I 2 Øk proteininntaket ditt. Selv om du ikke ønsker å basere alt matinntaket ditt på proteiner. Er det lurt å øke mengden 3 Få nok søvn. Folk som har dårlig søvnkvalitet har en større risiko for å gå More

hvordan kan du gå ned i vekt?

Med en vekt på 77 kilo og høyde på 1.64 m har du en BMI på 28, så det stemmer at du godt kan gå ned noen kilo. Det du sier om at høyt kortisolnivå kan bidra til å gjøre det vanskelig å gå ned i vekt kan stemme.

hvordan har du gått ned i vekt?

Helt siden jeg fikk lavt stoffskifte (november 2016) har jeg slitet med å gå ned i vekt. Jeg er 1.64 m høy og veier 77 kg. Føler selv at jeg spiser sunt og normalt. Men endte med at jeg gikk til ernæringsfysiolog på Balderklinikken. Fikk da beskjed at jeg skulle kuttet ut gluten og sukker. Kuttet det helt i 2 mnd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.