Hvordan Ta Screen Shot På Pc?

For at tage et screenshot på sin computer skal man bruge den knap som hedder Print Screen. Det er ofte på knappen forkortet Prt Sc. Når man har trykket på knappen ligger billedet i udklipsholderen, hvis du bruger Windows. I Linux vil der typisk dukke en dialogboks op, som hjælper dig med at gemme dit screenshot.

Hvordan tager du screenshot af hele skærmen i Windows?

Du tager et screenshot af hele skærmen i Windows ved hjælp af Print Scrn-knappen, som sidder i øvre højre hjørne af tastaturet. For at tage et screendump af et område af skærmen, vælger du Windows-tast + Shift + S. Tegn nu det rektangulære område, du vil skyde, og slip musen.

Hvordan taster du et screenshot i Windows 10?

Tag et screenshot i Windows 10 Du tager et screenshot af hele skærmen i Windows ved hjælp af Print Scrn-knappen, som sidder i øvre højre hjørne af tastaturet. For at tage et screenshot af det åbne vindue taster du Alt + Print Scrn

Hvordan kan du tage screenshot på en Mac?

Skal du tage screenshot på din smartphone kan du de hvordan her. Når du skal tage et billede af skærmen på en Mac, taster du enten cmd + shift + 3 for at tage et screenshot af hele skærmen eller cmd + shift +4 for at tage et screenshot af et begrænset skærmområde. Tegn området, og giv slip på musen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.