Hvorfor God Service Og Kundebehandling Er Viktig?

Optimal service og profesjonell kundebehandling er å gi dine kunder den oppmerksomheten og servicen de fortjener. Alle vet at god service er viktig, men ikke alle er i like stor grad villige eller har den nødvendige kompetansen for å gjøre dette på en måte som kunden opplever at de har fått det helt store i din virksomhet.

hva er god kundebehandling?

God kundebehandling er å bry seg mest mulig om kunden. God kundebehandling er gjennomført når en kunde går fornøyd ut av en bedrift. En fornøyd kunde velger gjerne samme bedrift neste gang han/hun trenger noe og forteller kanskje om den gode kundebehandlingen videre til bekjente.

hva er dårlig service og kundebehandling?

Dårlig kundebehandling er å ikke bry seg om kunden i det hele tatt. Det koster veldig mye å miste en kunde. Dårlig service og kundebehandling fører til nettopp dette, å miste en eller flere kunder. Bedriften kan tape både en gang på dette og flere ganger.

hva er 10 tips til god kundeservice?

10 tips til god kundeservice 1 La kundene få kontakte dere på mange forskjellige måter. Du bør ha som mål at hver enkelt kunde skal kunne nå dere på telefon, e-post, chat, web og i 2 Fortell kundene at du har mottatt henvendelsen deres. Om du tenker etter, er dette egentlig grunnleggende psykologi. Vi liker alle å vite at vi blir sett og hørt. 3 Behandle alle saker likt, og løs dem så raskt som mulig. Bedriften din kan vinne mye på å ta hver eneste kundehenvendelse like seriøst. More items

hva er god service?

Service kan knyttes opp mot kundebehandling, og da kaller vi det gjerne for kundeservice. Det som er viktig med god service, er å gi mer enn kunden forventer. En god kundebehandling / kundeservice er å gi et positivt inntrykk av bedriften til kunden dersom det er kundens første besøk hos bedriften.

Leave a Reply

Your email address will not be published.