Hva Er Nano Sim-Kort?

Nano SIM-kortet er den inderste del af 3-i-1-SIM-kortet, og er den del, hvor selve chippen sidder på. Når du skal bruge et nano SIM-kort, brækker du derfor alt andet af, så du kun står med pladen med chippen tilbage. Husk at gemme alle de andre dele.
Fysiske og flyttbare SIM-kort 98 mm, også kalt 1FF), samme størrelse som et vanlig kredittkort. mini-SIM (25×15 mm, også kalt 2FF). micro-SIM (15×12 mm, også kalt 3FF). nano-SIM (12.3×8,8 mm, også kalt 4FF).

Hva er nano-SIM-kort?

Fullstørrelse SIM-kort – 85,6 mm x 53,98 mm (originalt kort i kredittkortstørrelse, ikke i bruk lenger) Mini-SIM – 25 mm x 15 mm. Micro-SIM – 15 mm x 12 mm. Nano-SIM – 12,3 mm x 8,8 mm.

Når kom Nano-SIM?

De første mini-SIM-kortene ble introdusert i 1996. Deretter kom mikro-SIM i 2003, men disse ble ikke tatt allment i bruk før i 2010, og den første telefonen med dette kortet var iPhone 4. Dagens nano-SIM ble introdusert i 2012, og ble først tatt i bruk i iPhone 5.

Er bilder lagret på SIM-kort?

Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Hvordan bruke dobbel SIM?

Her er noen av de mange måtene du kan bruke Dual SIM på: Bruk ett nummer for jobb og ett nummer for personlige anrop.

Bruk to telefonnumre til anrop, meldinger og data

 1. Trykk på kontakten.
 2. Trykk på Foretrukket mobilabonnement.
 3. Trykk på nummeret du vil bruke for denne kontakten.
See also:  Hva Er Stjernetegnet Tyren På Engelsk?

Kan man ha 2 SIM-kort med samme nummer?

Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Hvorfor Dobbel SIM?

Når noen ringer deg vil både hovedmobilen og Tvilling-mobilen ringe. Dermed er du tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma, og dine kontakter slipper å få flere telefonnumre å forholde seg til. Det eneste du må huske på er at mobilen med hoved-SIM-kortet må være på for at begge mobilene skal ringe.

Kan man ha 2 sim-kort i iPhone 11?

På iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke et fysisk nano-SIM-kort for et mobilabonnement og en eSIM for ett eller flere andre mobilabonnementer.

Kan man kjøpe SIM-kort på Narvesen?

SIM-kort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosk i Norge.

Hva gjør jeg når SIM-kortet er låst?

Har du glemt PIN-koden din, finnes det imidlertid en måte å få låst opp SIM-kortet likevel. Alt du trenger er den såkalte PUK-koden. «PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger», ifølge Telenor. Som oftest har du tre forsøk.

Hva lagres på SIM-kort Iphone?

Det er vanlig at SMS-meldinger, telefonbokoppføringer, liste over ulike nettverk som SIM-kortet kan koble seg til og lignende blir lagret. Informasjon som er knyttet til nettleser som du har brukt på din telefon er knyttet til Apple-kontoen din og ikke SIM-kortet.

See also:  Hvor Mange Jøder Er Det I Israel?

Hvordan bytte mobiloperatør?

Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Er du utenfor bindingstid, trenger du kun å kontakte din nye mobiloperatør, velge nytt abonnement, så fikser mobiloperatøren resten. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør. Gjennomføring av bytte skjer normalt innen ti dager.

Hvordan overføre kontakter fra SIM-kort til telefon?

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

 1. Finn og trykk på (Kontakter-ikon).
 2. Trykk på (Alternativer-ikon), og trykk deretter på Innstillinger > Importér.
 3. Trykk på Importér fra SIM-kort hvis du bruker enkel SIM.
 4. Velg hvor du vil lagre kontaktene dine.
 5. Velg kontaktene du vil importere, og trykk deretter på Importér.

Kan man ha flere eSIM?

I tillegg er det mulig å ha flere forskjellige abonnement eller profiler på samme eSIM. Hvis du for eksempel er mye i utlandet, kan du skaffe deg et lokalt abonnement som du aktiverer når du kommer fram.

Hvordan aktivere eSIM på iPhone?

Konverter det fysiske SIM-kortet til et eSIM på samme iPhone

 1. På iPhone går du til Innstillinger > Mobilnett.
 2. Trykk på Konverter til eSIM.
 3. Trykk på Konverter mobilabonnement.
 4. Trykk på Konverter til eSIM.
 5. Vent til eSIM er aktivert.
 6. Fjern det fysiske SIM-kortet fra iPhonen.

Hvordan aktivere eSIM?

Slik konfigurerer du eSIM

 1. Åpne Kamera-appen, og skann QR-koden.
 2. Når du ser en varsling om at et mobilabonnement er registrert, trykker du på varslingen.
 3. Trykk på Fortsett nederst på skjermen.
 4. Trykk på Legg til mobilabonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published.