Hva Hjelper Mot Flass Og Tørr Hodebunn?

Tørrhet og flass i hodebunn kan faktisk være på grunn av maten du får i deg, og det kan være på tide å endre noen av vanene dine. Biotin, jern, omega-3 fettsyrer, samt masse frukt og grønt kan hjelpe deg mot flass i hodebunn.

hvorfor hodebunnen klør og flasser?

Flass kan nemlig forårsakes av mange ulike ting, for eksempel allergi, kosthold og trenger ikke nødvendigvis å handle om ytre påvirkninger. Vi vet heldigvis om noen geniale triks du kan prøve for å sjekke hvorfor hodebunnen din klør og flasser.

hvordan unngå flass i hodebunnen?

Gode råd for å forebygge mot flass og tørr hodebunn 1 Få sjampoen til å skumme i hendene før du masserer den inn i håret, så irriteres hodebunnen mindre. Skyll hodebunnen 2 Forsøk å unngå at stylingprodukter kommer i kontakt med hodebunnen, spesielt hvis de inneholder alkohol som kan tørke ut 3 Unngå stress og få nok hvile slik at du får overskudd. Flass kan forverres More

hva er kløe i hodebunnen?

Kløe i hodebunnen kan komme av mange ulike årsaker, men tørr hodebunn er ofte syndebukken. Det gjelder spesielt hvis man er plaget med flass eller er sensitiv for stoffer som ofte brukes i hårpleieprodukter. Klimaendringer, stress, trøtthet, kjemikalier, kost og overdreven vasking kan forverre kløen.

hva er en hjemmelaget kur for hodebunnen?

En hjemmelaget kur som funker glimrende (ikke minst for hodebunnen din!) er å ta en liten håndfull kokosolje og smøre den godt inn i hodebunnen og ut i lengdene. Pakk håret inn i et håndkle og la gjerne masken sitte i mens du sover. Vask deretter godt ut med sjampo, og både hår og hodebunn vil takke deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.