Hva Kan Du Bruke Bsu Pengene Til?

For pengene du har satt inn i BSU må brukes til boligkjøp, nedbetaling av boliglån eller begge deler. Du kan ikke bruke pengene til noe annet enn bolig. – Eventuelt kan du sette opp BSU-kontoen som trekkonto for renter og avdrag på boliglån.

kan du bruke bsu-penger i bolig?

Pengene kan ikke brukes til oppussing av bolig. Du er selv ansvarlig for hva du bruker BSU-pengene på. Dersom BSU-pengene brukes på formål som ikke er godkjent i henhold til Skatteetatens bestemmelser, er det du som er pliktig til å opplyse Skatteetaten. Ikke godkjent bruk av BSU-penger vil føre til at du må betale tilbake det du har fått i

hvor mye sparer du i bsu?

Gjennom BSU kan du spare maks 27 500 kroner i året, og til sammen 300 000 kroner. Det som gjør det så unikt er en høy rente som slår de fleste andre sparekontoer i tillegg til skattefradrag. Pengene du sparer på en BSU-konto er øremerket bolig, og det er i all hovedsak to måter å bruke dem på:

hva er de største fordelene med bsu?

Tjener du over 75 000 kroner i året kan du benytte deg av en av de største fordelene BSU gir, nemlig penger tilbake på skatten. Skattefradraget du får er på 20 prosent av det du sparer i løpet av året. Dette betyr at om du har spart maksbeløpet på 27 500 kroner, får du tilbake så mye som 5500 kroner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.