Hva Koster Det Å Skifte Kledning?

Ifølge prisdatabasen til Byggstart.no, koster det i gjennomsnitt 2.000 kroner per kvadratmeter å skifte kledning. Prisen kan også ligge ned mot 1.500 kroner, mens den i andre enden av skalaen kan komme opp mot 3.500 kroner per kvadratmeter veggflate. Prisen inkluderer alle materialer og alt arbeid.

hva er prisen for bytte av kledning?

Prisen for å bytte kledning vil også avhenge av materialer. Det kan være store prisvariasjoner. I Norge er det vanlig å bruke gran og furu på grunn av deres vannavvisende egenskaper, men det finnes også andre muligheter. Du kan kjøpe kledning med lengre vedlikeholdsintervaller.

hva er best tre for kledning i Norge?

De vanligste tresortene for kledning i Norge, er gran og furu. Furu er noe dyrere enn gran, men har ofte fordeler på sikt. Dette er en tresort som er mer resistent mot slitasje fra vær og vind. Grunnen til dette er at furu gjerne har et høyere nivå av sevje.

hva er prisen for kledning i hus?

De fleste som bytter kledning på huset ender opp med å betale mellom kr 1700 per kvm og kr 3000 per kvadratmeter veggflate. Noen byggherrer ender imidlertid opp med en noe høyere eller lavere pris enn dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.