Hvor Finner Jeg Mitt Barns Personnummer?

Men det finnes faktisk enkle måter å finne personnummeret til barna sine på uten å måtte lete frem gamle papirer i skapet! En rask og grei måte å finne personnummeret til barne sitt på er ved å logge inn på Helsenorge.no. Dette er den offentlige helseportalen som kan brukes for å bestille legetimer, bytte fastlege osv.

hva er en gammel tråd om navn og personnummer?

Gammel tråd ja, men ganske interresant. En annen måte å finne Navn og personnummer er å gå inn på www.nelly.com å velge ut en random ting å kjøpe og velge betaling, der må man skrive inn personnummer, da får man opplysninger om navn, adresse etc. Tips til flere sider der man kan teste dette, annet enn telenor,chess og tele2?

hva er fødselsnummeret for en mann?

Av første siffer i individnummeret fremgår det at personen er født på 1800-tallet og av siste siffer at det er en mann. Nummeret i eksemplet tilhører en mann født 1. desember 1899. Av personvernmessige grunner er fødselsnummeret i eksempelet fiktivt.

hva er maksimalt fødselsnummer per dato?

De som har fulgt med litt ser at en sitter igjen med maksimalt 250 fødselsnummer per dato som kan deles ut, i realiteten ligger tallet nærmere 210 da kontroll-algoritmen som utgjør de to siste tallene ikke tillater enkelte tallkombinasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.