Hvor Kan Man Veksle Inn Utenlandsk Valuta?

Ved hjelp av et debetkort kan være en enkel måte å veksle utenlandsk valuta. Valuta kan veksles om til en bank eller flyplass kiosk. En bank tilknyttet ATM kan være et enkelt sted å veksle valuta.

kan du veksle penger i fremmed valuta?

– Du kan ikke forvente å få veksle penger i fremmed valuta fra ferien hos bankfilialene, sier Jorge Jensen, fagdirektør for finans i Forbrukerrådet. Her er noen måter å få vekslet valuta på: Forex, som har etablert seg i våre største byer, veksler tilbake til norske kroner gratis hvis du har kjøpt valuta hos dem og tar med kvitteringen.

kan du veksle i utenlandske sedler?

Dersom du likevel skal veksle, må du huske at det kun er utenlandske sedler du kan få norske kroner for, ikke mynter. Noe valuta som kun finnes i ett eller få land kan også være vanskelig å veksle tilbake.

hvor kan du kjøpe valuta i utlandet?

Du kan kjøpe valuta og veksle tilbake valuta i utvalgte automater i hele landet og ved flyplasser. Skal du til utlandet er det lurt å ha med en liten reisekasse i den lokale valutaen. Nordea har i dag mer enn 200 minibanker i Norge som inneholder ulik utenlandsk valuta og er i dag tilstede på flere flyplasser i Norge hvor vi tilbyr de mest aktuelle

kan du veksle i Nordea?

Nordea veksler bare i innskuddsautomater, og du må søke opp din nærmeste automat. Du kan også veksle i deres automater på Sandefjord lufthavn. Banken tar ti prosent av verdien i norske kroner, men ikke mer enn 50 kroner, og det er kun utvalgt valuta som kan veksles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.