Hvor Mange Kilometer Kan En Bil Kjøre?

Men en bil som følges godt opp og brukes pent og fornuftig, kan godt kjøre både 250.000 og 300.000 kilometer, uten store problemer.

Hvor mange km på bil er for mye?

Når vi sier høy kilometerstand snakker vi om fra minst 200 000 – 250 000 kjørte kilometer, og at den kun er noen få år gammel. En 20 år gammel har som regel høy kilometerstand, men hvis den ikke er i god stand er det langt fra sikkert at det har noe å gjøre med kilometerstanden.

Hvor mange km på bruktbil?

Vil du være på den sikre siden, anbefaler Mughal å kjøpe en bruktbil som er yngre enn fem år og som har kilometerstand godt under 100 000 km. Avhengig av hvor lenger du ønsker å beholde bilen. — Den «magiske grensen» er fem år eller 100 000 km, etter dette kan det dukke opp dyre verkstedkostnader.

Er 100000 km langt for en bil?

Jo nyere bil du kjøper, desto lenger bør du eie den

Frem til og med 80.000 km er de forventede verkstedutgiftene lave (se graf). Nybilen bør tidligst selges når kilometerstanden er 80.000-100.000 km. Også nyere bruktbil (lav kilometerstand) har større verdifall de første årene enn en eldre bruktbil.

Hvor langt kan en bil gå?

I følge SSB var gjennomsnittlig årlig kjørelengde for personbil i 2020 ca. 11.200 km.

Hvor lenge varer en bil?

Det finnes nok ingen fasit for hvor lenge en bil kan leve, hverken når det gjelder år eller antall kilometer. Helt generelt er det slik at de fleste personbiler tar kvelden når de er et sted mellom 15 og 20 år gamle. Noen før, noen etter.

See also:  Hvor Lang Tid Før Symptomer På Korona?

Hvor lang levetid har en bil?

Statistikken fra SSB viser i tillegg at det er ganske stor forskjell på hvor lenge de enkelte bilmerkene lever. Når det kommer til lang levetid er Chevrolet helt overlegen med en snittalder på 29,7 år. På en andreplass ligger Rover med en snittalder på 26,3 år, og på tredjeplass finner vi Chrysler med 21,4 år.

Hvor mange km kjører man i måneden?

1.175 km månedlig

– Gjennomsnittlig kjørelengde i løpet av en måned er 1.175 kilometer. Omregnet gir dette drøyt 38 km kjørt daglig, som er høyere kjørelengde enn de fleste andre land.

Hvor gammel bil lønner det seg å kjøpe?

Nybilen største kostnad er verdifallet. Dette er formidabelt de to første årene. Derfor er det gunstig å kjøpe en 2-3 år gammel bruktbil. Men husk på at du som bruktbilkjøper likevel ikke får glede av hele verdifallet siden du i praksis må legge til bruktbilforhandlerens avanse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.