Hvor Mange Prikker Kan Man Ha På Førerkortet?

Under kan du lese om hvor mange prikker de forskjellige fartsovertredelsene gir førerkortet ditt. Der fartsgrensen er 60 km/t eller lavere: Kjører du 11-15 km/t over får du to prikker i førerkortet, og tre prikker om du kjører fra 16 km/t over.

hvordan forfaller prikkene på førerkortet?

Får du åtte prikker i løpet av tre år, mister du lappen. PRIKKER PÅ FØRERKORTET: Prikkene forfaller tre år etter at du for eksempel har godtatt et forelegg på stedet. Illustrasjonsbilde: Scanpix. Det er ingen enkel sak å finne ut hvor mange prikker du har på førerkortet ditt i dag. Reglene for prikkbelastning på førerkort kom i 2004,

hvor mange prikker i løpet av tre år?

Får du åtte prikker i løpet av tre år, mister du lappen. PRIKKER PÅ FØRERKORTET: Prikkene forfaller tre år etter at du for eksempel har godtatt et forelegg på stedet. Illustrasjonsbilde: Scanpix Det er ingen enkel sak å finne ut hvor mange prikker du har på førerkortet ditt i dag.

hva er prikker for tre forseelser?

De aller fleste forseelser kvalifiserer til tre prikker – mens noen få gir to (se faktaboks). Dermed må det minst tre forseelser til, i løpet av tre år, for å nå prikkegrensa på åtte. Du kan naturligvis også få prikker for flere forseelser samtidig.

hvordan forfaller prikkene?

PRIKKER PÅ FØRERKORTET: Prikkene forfaller tre år etter at du for eksempel har godtatt et forelegg på stedet. Illustrasjonsbilde: Scanpix

Leave a Reply

Your email address will not be published.