Hvordan Bli Kvitt Porer I Ansiktet?

Det er mange måter å bli kvitt tilstoppede porer, slik som å vaske ansiktet med en eksfolierende ansiktsvask i morgen og kveld, bruke en dyp rensing maske en eller to ganger i uken, og bruke fuktighetskrem utviklet for å hjelpe fjerne porene. Å få regelmessige ansiktsbehandlinger på et spa kan også bidra til å kvitte seg med tette porer.

hva er porer i ansiktet?

For å forstå hvorfor nesen, pannen og haken noen ganger fylles med mørke, forstørrede porer og hudormer, må man først forstå hva de er. Det er to typer porer: de som omgir hårsekkene, også kalt follikler, og de som transporterer svette. Det er den første typen som skaper plager i form av små, svarte bulker på ansiktet.

hvordan fjerner du porer?

Rengjør huden med varmt vann før bruk slik at porene er åpne, og legg deretter rensestripsen over nesen, haken og pannen, hvor mange har porer og urenheter. Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev

hvordan lager du sitronsaften i ansiktet?

1 Bland alle ingrediensene kraftig, helt til honning og sukker er helt oppløst i sitronsaften. 2 Putt litt på tuppen av fingrene og masser det inn i huden i ansiktet og på halsen, ved hjelp av små sirkulære bevegelser. More

hva er porer?

Det er to typer porer: de som omgir hårsekkene, også kalt follikler, og de som transporterer svette. Det er den første typen som skaper plager i form av små, svarte bulker på ansiktet. Dette skyldes at hårsekkene i porene blir tette av hudens egne naturlige oljer, kalt talg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.