Hvordan Endre Betalingskort På Apple Id?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch Tik op ‘Betaling en verzending’. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op ‘Voeg betaalmethode toe’. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens.

Hoe lang duurt het voor Apple saldo is bijgewerkt?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Waarom Apple ID instellingen bijwerken?

Als u de voorzieningen echter gebruikt om informatie te delen of met anderen te communiceren, moet u uw Apple ID of wachtwoord onmiddellijk bijwerken.

Waarom kan ik mijn Apple ID niet voltooien?

Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Hoe krijg ik geld van mijn Apple ID af?

Als u een Apple ID-saldo hebt dat u niet kunt gebruiken

Als de wetgeving van uw land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kunt u contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen.

Hoelang duurt het voordat geld op Appstore staat?

Je kunt het beste even geduld hebben en een dag of twee wachten voordat je aan de bel trekt. Mogelijk is er sprake van een storing of zit er een vertraging tussen jouw bank en de betaalaanbieder die Apple gebruikt. Soms worden betaalopdrachten niet in het weekend en op feestdagen verwerkt.

See also:  Hva Er Din Motivasjon For Denne Jobben?

Hoeveel Apple tegoed heb ik nog?

Tegoed bekijken op iPhone of iPad

Tik op de iPad/iPhone op App Store. Tik op Vandaag als dit tabblad nog niet openstaat. Tik op het symbool van uw Apple ID. Onder uw Apple ID staat het tegoed.

Wat zijn Apple ID instellingen?

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.

Kan app niet bijwerken met jouw Apple ID?

Verwijder de app en download deze opnieuw met uw Apple ID. Nadat u de app hebt verwijderd, moet u zich mogelijk afmelden bij de App Store, uw apparaat opnieuw opstarten en opnieuw inloggen voordat u een nieuw exemplaar van de app kunt downloaden.

Hoe lang duurt iCloud-instellingen bijwerken nieuwe iPhone?

U kunt uw iPhone laten voltooien herstellen vanaf iCloud-back-up binnen een paar minuten. Er worden geen iOS-gegevens of instellingen vervangen of gewist. U kunt dus gerust de oude en nieuwe iPhone repareren die vastzit bij het bijwerken van iCloud-instellingen.

Waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen?

Soms wordt een transactie geweigerd vanwege onvoldoende saldo. Controleer in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop te voltooien. Opmerking: Als je je hebt aangemeld voor een kosteloze proefperiode, zie je mogelijk een autorisatie-inhouding op je rekening.

Waarom wordt Apple Pay geweigerd?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom Apple Pay niet werkt. Misschien heb je geen geschikte rekening of doet jouw bank nog niet mee.

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

Apps verbergen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op ‘Aankopen’. Als u ‘Delen met gezin’ gebruikt, tikt u op ‘Mijn aankopen’.
  4. Zoek de gewenste app, veeg naar links over die app en tik op ‘Verberg’.
  5. Tik op ‘Gereed’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.