Hvordan Koble Til Airpods Til Iphone?

Ta med AirPods-hodetelefonene så nær iPhone som mulig (med nok lading og i etuiet), og åpne deretter dekselet til hodetelefonene; En informasjonsmelding vises på iPhone, og du må trykke ‘Koble til’; Hodetelefonene kobles deretter til iPhone. Det vises en melding som ber deg konfigurere Siri.

hvordan kan du koble airpods med mac?

Generelt, hvis du vil koble AirPods med iPhone eller macOS, er alt du trenger å gjøre å åpne AirPods-hetten og trykk eller klikke på en knapp. Apple oppnår dette ved å bruke en spesiell brikke kalt W1 brikkesett som automatisk gjør alt det tunge løftet for deg.

hvordan installerer du airpods i iphone?

Gå til Hjem-skjermen. Åpne etuiet med AirPod-ene inni, og hold det ved siden av iPhone-enheten din. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone. Trykk på Koble til. Hvis du har AirPods Pro, leser du de neste tre skjermene.

hvordan kan du konfigurere airpods?

Bruk iPhone til å konfigurere AirPods. Hvis du konfigurerer AirPods for første gang, må du sørge for at enheten din er oppdatert. Følg deretter denne framgangsmåten: Gå til Hjem-skjermen. Åpne etuiet med AirPod-ene inni, og hold det ved siden av iPhone-enheten din. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone. Trykk på Koble til.

hvordan legge til airpods i ladeetuiet?

Legg til AirPods på enhetslisten igjen via Bluetooth-innstillingene: 1 Legg begge AirPods i ladeetuiet. 2 Åpne lokket på ladeetuiet i nærheten av Macen din. 3 I enhetslisten velger du AirPods og klikker på Koble til. More

Leave a Reply

Your email address will not be published.