Hvordan Komme I Kontakt Med Facebook?

Facebook har forskellige former for formularer, hvor du kan kontakte dem direkte. Tryk på den lille cirkel med spørgsmålstegnet øverst i højre hjørne, vælg Rapportér et problem i drop-down menuen og vælg emne, du vil kontakte Facebook om. Lukket konto: Her kommer du i kontakt med Facebook

Hoe kun je contact opnemen met Facebook?

Contact opnemen met Facebook via het helpcenter

Ga naar facebook.com/help. Het is niet nodig om je aan te melden bij Facebook. Stel in de bovenste balk een vraag of bekijk de diverse categorieën en onderwerpen. Klik op het onderwerp van jouw keuze en bekijk alle populaire artikelen over dit onderwerp.

Hoe kan ik een mail sturen naar Facebook?

Het is goed om te weten dat wanneer je contact met Facebook zoekt je niet zelf kunt bellen of mailen. Je moet gebruik maken van het helpcentrum. Vanuit daar is het mogelijk om een formulier in te vullen of om met Facebook te chatten.

Wat is Herstelcode Facebook?

Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen en vervolgens op Beveiliging en aanmelding. Tik op Tweestapsverificatie gebruiken. Voer je wachtwoord in en tik op Doorgaan. Tik op Herstelcodes en vervolgens op Codes weergeven.

Wat is mijn emailadres van Facebook?

Vraag een van je Facebook-vrienden om naar het gedeelte Info van je profiel te gaan en je het e-mailadres of mobiele telefoonnummer te sturen dat in het gedeelte Contactgegevens wordt vermeld. Probeer elk e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je hebt gehad (één tegelijk).

Waar klacht indienen tegen Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op. Scrol omlaag en selecteer Een probleem rapporteren. Selecteer het Facebook-product waarmee je een probleem hebt. Beschrijf je probleem in het tekstvak en voeg de stappen toe die nodig zijn om het probleem te reproduceren.

See also:  Hva Er Normal Puls For Eldre?

Wat betekent Herstelcode?

De herstelcode is een zeer belangrijk onderdeel binnen de tweefactorauthenticatie. Dit is namelijk een unieke code die éénmalig wordt verstrekt tijdens het doorlopen van de registratiewizard van uw account. Daarom is het belangrijk deze code goed en veilig te bewaren.

Wat is Facebookmail?

En alvast een spoiler: @facebookmail.com is inderdaad een officieel Facebookdomein. Het webadres van Facebook is facebook.com. Je zou daarom misschien verwachten dat officiële e-mails van de socialmediagigant altijd eindigen op @facebook.com. Dat is echter niet het geval, en dat kan verwarrend zijn.

Wat is een Verificatieapp?

Een verificatie app is een extra beveiligingslaag die een code genereerd op je smartphone. Als het wachtwoord en de nieuw gegenereerde code kloppen, kan er ingelogd worden. De werkwijze die bij de meeste websites werkt is dat de verificatieapp een code genereerd die je met de hand op de website moet invullen.

Waar vind ik mijn Facebook terug?

Ga naar facebook.com/login/identity en volg de instructies. Gebruik een computer of mobiele telefoon die je eerder hebt gebruikt om je aan te melden bij je Facebook-account. Zoek het account dat je wilt herstellen. Je kunt je account zoeken op naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Waar kan ik mijn account vinden?

Een overzicht van gegevens in je Google-account bekijken

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Selecteer onder Je opties voor gegevens en privacy de optie Gegevens uit apps en services die je gebruikt. Content opgeslagen vanuit Google-services.

Leave a Reply

Your email address will not be published.