Hvordan Poste Flere Bilder På Instagram?

Åbn Instagram og klik på plustegnet for at tilføje et nyt billede. Vælg det første billede, du vil tilføje, og tryk så på Vælg flere. Vælg de billeder og videoer, du vil tilføje til posten. Du kan have i alt ti i den rækkefølge, du vil have dem vist. I øjeblikket skal alle fotos i posten have en kvadratisk afgrøde.

hvordan legge til flere bilder i instagram?

I den siste oppdateringen kan du nå legge til flere bilder i samme Instagram-innlegg. La oss se på hvordan. Åpne Instagram og klikk på plustegnet for å legge til et nytt bilde. Velg det første bildet du vil legge til, og klikk deretter på

hvordan kan du redigere bildene dine i instagram?

Da kan du kan overføre direkte fra kameraet til smarttelefonen via en app og derfra til Instagram. Da må du imidlertid holde deg til å redigere Instagram-bildene dine i kameraet eller på mobilen, noe som også kan fungere veldig bra. Vi har funnet 5 gratisapper du kan bruke til å behandle bildene dine på mobilen her.

hvordan kan du laste opp instagram fra desktop?

Kan du leve med dette, er det et enkelt triks som gir deg mulighet til å laste opp direkte fra desktop til Instagram. Logg deg inn på instagram.com og følg guiden her, avhengig av hvilken nettleser du bruker. Klikk på View, Developer og Developer’s Tools. Så klikker du på det lille ikonet med et nettbrett og et kamera.

hvordan overføre bilder fra datamaskinen til instagram?

Overfør bilder fra nettleseren på datamaskinen til Instagram med et smart triks. Et par smarte triks gjør reisen til bildene fra kameraet til Instagram raskere og enklere. Du kan nemlig laste opp bilder direkte fra Lightroom til Instagram og rett fra datamaskinen til Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.