Hvordan Se Om Vindu Er Punktert?

Har du et punktert vindu? Ser vinduene møkkete ut uten å være det, og de er grå og tåkete, kan de ha punktert. Punkterte vinduer kan se ut som de har kondens eller annet «belegg» mellom rutene. Har du et punktert vindu bør glasset skiftes ut snarest for å unngå fuktskade.

hva er problemet med punkterte vinduer?

Gamle punkterte vinduer blir helt grå inni dette å bore hull og vaske med noe stoff mellom er bare tull det utsetter bare problemet kanskje litt. Sett av pengene som du planla å bruke og spar så du kan bytte om 2-3 år når du får råd. Når du bytter får du evt gevinst jeg beskrev over.

hva er vinduene?

Vinduer er ikke bare glass vi kan titte gjennom og som sørger for at det kommer lys inn i huset. Med tiden har vinduene blitt mer og mer avansert, og nå kan vinduene mer enn noensinne før.

hva koster en vindu?

vindu av den størrelsen koster ca 11-12000kr på windoornet, u-verdi på 1,0 fra nordan eller gilje. Bare å invitere mange sterke venner og bytte det selv. vindu av den størrelsen koster ca 11-12000kr på windoornet, u-verdi på 1,0 fra nordan eller gilje.

hvordan reparere et punktert glass?

Å reparere et punktert glass høres ut som mer arbeide enn nytt. Hele fuga må bort og alt rengjøres. Dersom det dugger, ville jeg boret noen luftehull og latt det være med det. Du vil neppe spare inn kostnaden ved et bytte i glassets levetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.