Hvordan Starte Sidetall På Side 3 I Word?

For å gjøre dette, gå til side 3 i Word-dokumentet og plasser markøren der. Klikk deretter på « sett ‘, Klikk på knappen’. Sidetall »Og velg« Sidetallformat ‘. Dette vil få opp et lite vindu med nummereringsinnstillinger. Her bør du endre til « starte med » og spesifiser nummeret som nummereringen av side tre skal starte fra.

Hvordan laver man sidetal?

Sidetal begynder normalt på side 3, for de fleste rapporter er sammensat af forside + indholdsfortegnelse + indledning. Nogle rapporter er lavet anderledes, således at sidetal fx begynder på side 4 eller 5. Det er lige så let at gøre det i disse tilfælde. Med sektionsskift er det det samme. Man opdeler bare dokumentet længere nede.

Hvordan formaterer du sidetal?

Hvis du ønsker, at den anden side skal begynde med 1 i stedet for 2, skal du gå til Indsæt > Sidetal > Formatér sidetal og angive Start på under Sidenummerering til 0 i stedet for 1.

Hvordan sletter du sidetal?

Hvis alle sidetal slettes, skal du gå til Indsæt > Sidehoved og sidefod og vælge Andre sider til venstre. Gå til Indsæt > Sidenummerering, og vælg en placering for tallet. Se Sidenummerering i Word for at få flere oplysninger. Tomme dokumentskabeloner med tal uden et sidetal på den første side:

Hvordan udfylder du en side i dokumentet?

Hvis den første side i dokumentet er en forside, og den anden side er en indholdsfortegnelse, og du vil have, at der skal stå ‘Side 1’ på tredje side, skal du se Start sidenummerering på side 3, dobbeltsiders udskrivning. Gå til Indsæt > Sidehoved og sidefod. Vælg Indstillinger på højre side, og vælg derefter Speciel første side.

Leave a Reply

Your email address will not be published.