Hvorfor Skal Man Tøye Etter Trening?

Svar: Tøying er ikke noen livsnødvendighet. Mange liker likevel å holde på med litt tøying i forbindelse med trening. Tøying har så og si kun en effekt du trenger å regne på, hvilket er å øke tøyeligheten og strekklengden til muskulaturen. Tøying gjør bindevevet i stand til å strekke seg ut lenger.

når bør du tøye?

Når bør du tøye? 1 Ved aktiviteter som krever ekstrem bevegelighet (ballett og annen dans) har statisk tøying en konkret funksjon. Den må 2 Som oppvarming kan dynamisk tøying brukes til å myke opp muskler og ledd og forberede kroppen på aktivitet. 3 Hvis du er skadet, kan du i enkelte tilfeller jobbe aktivt med tøying for å hjelpe kroppen med rehabilitering. Ta More

hva er dynamisk tøying?

Dynamisk tøying er når du beveger deg fram og tilbake mellom stram og avslappet tilstand. Denne typen kalles ofte bevegelighetstrening, selv om begge formene kan bidra til økt bevegelighet.

er det viktig å tøye ut musklene?

Tidligere trodde man at det å tøye ut musklene etter trening var viktig for å forebygge skader og redusere muskelømhet. I løpet av de siste årene har ekspertene gårt bort fra dette.

hva er uttøyingsøvelser?

Uttøyingsøvelser for hele kroppen 1 Framside lår og hofte. Stå med strak kropp. Ta grep om den ene ankelen og trekk hælen opp mot baken. Press hoften 2 Bakside lår og legg. Stå med en liten bøy i det ene kneet og strekk det andre benet framfor deg. Støtt deg med 3 Bakside legg. Støtt deg mot veggen og plasser den ene foten opp mot veggen, slik at kun hælen More

Leave a Reply

Your email address will not be published.