Hvorfor Skal Man Tøye Ut Etter Styrketrening?

Å tøye mot slutten av styrketreningen kan bidra til å øke fleksibiliteten din, redusere risikoen for skade og redusere muskelspenningen i kroppen din.

når bør du tøye?

Når bør du tøye? 1 Ved aktiviteter som krever ekstrem bevegelighet (ballett og annen dans) har statisk tøying en konkret funksjon. Den må 2 Som oppvarming kan dynamisk tøying brukes til å myke opp muskler og ledd og forberede kroppen på aktivitet. 3 Hvis du er skadet, kan du i enkelte tilfeller jobbe aktivt med tøying for å hjelpe kroppen med rehabilitering. Ta More

hva er uttøyingsøvelser?

Uttøyingsøvelser for hele kroppen 1 Framside lår og hofte. Stå med strak kropp. Ta grep om den ene ankelen og trekk hælen opp mot baken. Press hoften 2 Bakside lår og legg. Stå med en liten bøy i det ene kneet og strekk det andre benet framfor deg. Støtt deg med 3 Bakside legg. Støtt deg mot veggen og plasser den ene foten opp mot veggen, slik at kun hælen More

hva er målet med tøyning?

Når en tøyer er ikke målet nødvendigvis å øke bevegelsesutslag utover det man hadde før treningen. Tøyningen kan også foretas før trening for å forberede kroppen til fysisk aktivitet. Målsettingen av tøyning er ofte å forebygge en varig forkortelse av muskler.

hva er dynamisk tøying?

Dynamisk tøying er når du beveger deg fram og tilbake mellom stram og avslappet tilstand. Denne typen kalles ofte bevegelighetstrening, selv om begge formene kan bidra til økt bevegelighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.