Nye bettingsider

Finn trygge bettingsider

Det dukker hele tiden opp nye bettingsider, og det er ofte vi kan lese om spillere som har blitt svindlet. Derfor er det veldig viktig å sjekke om den nye bettingsiden du vurderer å teste er en trygg bettingside på nett. Det finnes flere måter å finne ut av det på.

Noe av det viktigste du må sjekke før du gjør innskudd på en ny bettingside, er å sjekke om sportsbooken har lisens. Når det gjelder lisenser er det MGA og Curacao eGaming som er blant de viktigste og mest vanlige. Dersom du finner nye bettingsider som har disse lisensene kan du være sikker på at det er trygge bettingsider.

En måte å sjekke kvaliteten på nye bettingsider er ved å lese tester om dem. Her på vår nettside om live fotball kan du finne mye viktig informasjon om nye bettingsider, og vi har veldig strenge krav til hvilke bettingsider vi kan anbefale. Dersom en bettingside ikke tilfredsstiller disse vil vi enten ikke skrive om den, eller vi kan til og med fraråde å spille på den. Dette er med på å kunne sikre at du kan spille odds trygt på nett.

Høy odds

Noe annet som er viktig å sjekke, er selvsagt hvor bra oddsen er. Dette er enkelt. Jo høyere odds, jo bedre. Odds er nemlig ganske enkel matematikk. Jo høyere odds du har, jo større er sjansen for at du sitter igjen med gevinster. Derfor er det viktig å sjekke et par forskjellige nye bettingsider. Du velger selvsagt den som har høyest odds og gir deg mest for pengene.

Store bonuser

Det er tøff konkurranse om spillerne. Derfor må nye bettingsider tilby noe ekstra for å skille seg ut fra konkurrentene. Dette kommer selvsagt deg som spiller til gode. En av de mest vanlige måtene å trekke til seg nye spillere på, er ved å tilby store oddsbonuser. Det finnes mange forskjellige typer oddsbonuser. Du finner gratisbonuser, innskuddsbonuser for odds, bonus bets og garanti bets. Det er ikke bare hvor mye bonus du får du bør fokusere på, når du skal velge hvilken nye bettingside du vil teste. Ofte ser vi at spesielt nye spillere overser omsetningskravet. Det kan føre til at man føler seg litt lurt etter å ha vunnet en god gevinst, men ikke kan ta den ut fordi spillet var plassert med en bonus. Derfor er det veldig viktig å sikre at du får så lavt omsetningskrav som mulig.

Det kan også være viktig å sjekke litt mer enn bare velkomstbonus for odds når du skal velge enn ny bettingside å spille på. Velkomstbonus for odds gjelder som regel kun for første innskudd. Derfor kan det være veldig smart å velge en ny bettingside som tilbyr gode oddskampanjer. Disse kampanjene kan gi deg alt fra bonuspoeng som kan byttes mot innskuddsbonuser eller gratisbets, til ekstra høy odds på utvalgte kamper eller garantibets.

Godt utvalg

I dag har alle nye bettingsider et godt utvalg av spillobjekter. Men, det kan være veldig varierende utvalg av markeder. Det er langt fra alle nye bettingsider som tilbyr oddssystemer som Yankee eller Lucky. Langt færre er det som tilbyr oddsspill som Wincast, Scorecast og Timecast. Dette er spill som kan gi deg utrolig høy odds, slik at du kan vinne mye større gevinster når du spiller odds online.

Live stream

Det er ikke mange bettingsider som tilbyr live fotballstream, enda mer uvanlig er det at nye bettingsider tilbyr live fotball. Men, det skjer. Det er ingen tvil om at muligheten til å se kampene live på nett er en ekstratjeneste som er veldig verdifull for oss som liker å spille på oddsen. Alternativet er å kjøpe tilgang til enkeltkamper eller dyre abonnement på TV. En enda dårligere løsning er å følge kampene på live scoringsoppdatering. Har du gjort det en gang, har du gjort det nok. Ofte kreves det ikke mye for å kunne se fotball live. Som regel trengs det bare en aktiv spillerkonto. Det vil si at du må ha penger på konto eller plassert et bet i løpet av de siste 24 timene for å se live fotballstream.

Odds på mobil

Nå blir alle nye bettingsider tilpasset spill på mobil, men det er veldig varierende kvalitet. Noen nettsider for odds på mobil trenger lang tid for å laste, andre kan faktisk låse seg mens du prøver å få plasser et bet på oddsen. Bettingsider trenger heller ikke alltid være veldig brukervennlige. Derfor anbefaler vi alltid å avlegge sportsbooken et besøk før du gjør innskudd for å spille odds på mobil. Gjør du det kan du nemlig slippe unna mye frustrasjon fordi du ikke rekker å plassere ditt vinnerbet før kampen starter.

Kundesupport og betalingsmetoder

Noen ganger trengs det kundesupport. Og når det trengs er det en stor fordel at du kan være sikker på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Vi anbefaler selvsagt å spille på nye bettingsider som har norsk kundesupport, spesielt dersom du ikke er så god i engelsk eller svensk. Det er likevel klart at dersom du klarer deg med engelsk eller svensk kundesupport kan du få litt større utvalg av nye bettingsider å velge mellom. En annen ting som er viktig å ha kontroll på, er kundesupportens åpningstider. Spiller du på latinamerikansk fotball går gjerne kampene i de sene timer. Da kommer det veldig godt med om bettingsiden du spiller på har døgnåpen kundesupport.

Det har blitt vanskeligere å gjøre innskudd og uttak på bettingsider de siste årene. Norske politikere gjør det de kan for å stoppe oss fra å spille odds på nett. Noen betalingsmetoder har blitt så godt som umulige å bruke, samtidig dukker det i blant opp nye betalingsmetoder som passer godt for norske oddsspillere. Betalingsmetoder for bettingsider kan uten tvil være litt nerding, men det kan gjøre din hverdag enklere når du vil spille odds på nett.

Prøv nye bettingsider 2022

På denne nettsiden handler det som nevnt om nye bettingsider 2019, og denne oversikten blir jevnlig oppdatert slik at du kan teste ut nyheter. Vi har på denne siden gått gjennom veldig mange forskjellige ting som er viktig å sjekke før du gjør innskudd, slik at du er sikret den beste spillopplevelsen når du skal plassere noen bets på oddsen. Men, ting er selvsagt ikke så enkelt. Det handler også mye om smak og behag. Det gjør at nye bettingsider vi er fornøyd med, kan være bettingsider du ikke liker. Derfor anbefaler vi at du gjør opp din egen mening ved å besøke de forskjellige bettingsidene.