Oddsbonuser

Oddsbonuser

Oddsbonuser blir ikke bare gitt til nye spillere som prøver nye bettingsider. Dette er ekstra bonuspenger eller bets som bettingsidene også gir til spillerne sine slik at de ikke skal begynne å spille på andre sider. Det vi ofte ser er at bettingsidene gjerne holder seg til en bestemt type oddsbonus for kundene sine, mens det gjerne er veldig likt hva alle de forskjellige bettingsidene gir til nye spillere.

Til nye spillere er innskuddsbonus for odds en gjenganger. Det er selvsagt en del forskjell på hvor mye bonus du kan få, hvilket omsetningskrav bonusen har og ikke minst hvor mange prosent du får. Når det gjelder bonuskampanjer til eksisterende spillere er det derimot langt større forskjeller. Noen bettingsider velger å kjøre mange kampanjer med innskuddsbonuser, andre har garantibets, mens andre igjen kan ha lojalitetsprogram hvor spillerne selv har større mulighet til å velge hva slags oddsbonuser de vil ha.

Omsetningskrav

Å vite hvordan omsetningskrav fungerer, og ikke minst hva omsetningskravet er for den bonusen du vil ha, er veldig viktig. Vi har sett mange ganger at man ikke har satt seg godt nok inn i dette, og det kan raskt ende med at man føler seg snytt etter å ha vunnet på oddsen. Vi kan først begynne med å forklare hvorfor bettingsidene har omsetningskrav. Det er selvsagt for å forhindre at spillerne gjør innskudd, får bonus, og så bare tar ut både innskudds og bonus. Det er meningen av du skal spille med bonusen. Derfor er det viktig å finne det laveste omsetningskravet. Da har du nemlig en bedre sjanse til å kunne ta ut en gevinst etter å ha spilt med oddsbonus.

Et normalt omsetningskrav for oddsbonuser er gjerne mellom 4x og 10x. Som regel omfatter omsetningskravet både innskudd og bonus. Det vil si at dersom du gjør ett innskudd på 200 kr og får en oddsbonus på 200 kr med et omsetningskrav på 4x, vil du måtte omsette for (200 kr + 200 kr) x 4 = 1600 kr. Det kan høres ut som om det er mye, men ved å spille smart og for eksempel bruke systemspill på oddsen kan du ha en veldig god sjanse for å ende opp med en gevinst.

Minimum odds og minimum antall kamper

Mange bettingsider har regler som sier at du må plassere bets med en minimum odds og ha minst et bestemt antall kamper på kupongen for at spillet skal telle mot omsetningskravet. Ofte er minimumsoddsen som er godkjent mellom 1,6 og 2,0 i odds. Når det gjelder minste kvalifiserte antall kamper på kupongen pleier dette å være minst 2 kamper.

Omsetningsfri oddsbonus

En veldig god oddsbonus er oddsbonuser uten omsetningskrav. Men, det er viktig å forstå hvordan denne bonusen fungerer før du kaster deg over den. Dette er nemlig en oddsbonus som ikke kan tas ut i det hele tatt. Nå kan plutselig en omsetningsfri oddsbonus høres veldig dårlig ut, men dette er en veldig god oddsbonus, selv om du ikke kan ta den ut. Gevinstene du vinner med en omsetningsfri oddsbonus er nemlig ekte penger, og siden disse ikke er omfattet av noe omsetningskrav kan du ta dem ut når du selv måtte ønske.

Gratisbonuser

Det er ikke mye som kommer bedre med enn en gratisbonus for odds når du skal se kampen på fotballstreaming. En gratisbonus er enten en sum med oddsbonus eller et gratisbet som du kan bruke til å spille på oddsen med. Gratisbonuser for odds blir mange ganger gitt til nye spillere som registrerer seg på en ny bettingside, men de kan også ofte dukke opp i forbindelse med bonuskampanjer for odds.

Gratis oddsbonus

En gratis oddsbonus er bonuspenger som kan brukes til å spille odds med. Denne formen for oddsbonuser skiller seg fra gratisbet ved at etter at kampen du spilte på med gratisbonus er ferdig, vil du beholde både innsats og gevinsten dersom du vant.

Gratisbet

Et gratisbet er en oddskupong som har en bestemt innsats. Det eneste du trenger å velge før du kan levere den inn, er hvilken kamp og resultat du vil spille på. Til forskjell fra gratisbonus for odds, vil du kun beholde selve gevinsten dersom du vinner med et gratisbet.

Innskuddsbonus for odds

Innskuddsbonuser for odds blir gitt til både nye spillere og til eksisterende spillere når det er bonuskampanjer. Dette er en bonus som krever at du gjør et innskudd. Når innskuddet er gjort vil oddsbonusen bli lagt til spillerkontoen. Noen bettingsider legger innskuddsbonuser for odds automatisk til spillerkonto når det gjøres innskudd. Andre bettingsider krever at du aktivt krysser av for om du vil ha bonus. Det kan også være at du må oppgi en bonuskode for oddsbonus.

Det vanlige er at du mottar innskuddsbonus for odds som ekstra bonuspenger du kan spille med. Men, det er noen bettingsider som gir innskuddsbonusen i form av et gratisbet eller en annen form for oddsbonus.

Garantibets

Garantibets er forholdsvis vanlige på norske bettingsider. Dette er en form for oddsbonuser hvor du har en garanti på din oddskupong. Det vil si at dersom du ikke vinner på ditt oddsspill, vil du motta innsatsen tilbake. Innsatsen kan bli gitt tilbake som bonuspenger for odds eller som et gratisbet.

Oddsboost

Det er veldig mange norske bettingsider som tilbyr en oddsboost. Denne formen for oddsbonuser er også ofte kjent som akkumulatorboost. Normalt er dette noe som blir lagt til dersom du lager en stor oddskupong med 4 kamper eller mer. Ved å lage en stor oddskupong kan du få en oddsboost på opptil 30 % på mange bettingsider. Denne boosten blir regnet ut ved at først blir totaloddsen for kupongen regnet sammen, deretter blir det lagt til boost. Med en oddsboost kan du selvsagt vinne ekstra mye, men det er som kjent vanskelig å prikke inn mange kamper på samme kupong.