Oddssystemer

Ved å bruke oddssystemer kan du ende opp med større sjanse for å sitte igjen med flere vinnerkuponger på oddsen. Det er flere ting å tenke på før du leverer inn ditt systemspill på oddsen, men med denne guiden setter du ballen i mål.

Oddssystemer

For å få mest spenning ut av live fotballstreaming og flest gevinster er selvsagt det første du må gjøre å finne bettingsiden med høyest odds. Men, det er mange andre triks som også kan brukes slik at du kan sitte igjen med flere gevinster i det lange løp. Ved å bruke ulike oddssystemer kan du øke sjansen for at du får igjen en gevinst eller flere når du leverer inn dine spill på oddsen.

Det er i hovedsak to måter å sette opp oddssystemer på. Det er å lage systemkuponger og bruke ulike spill som Draw no bets eller Asian Handicap. Ved å gjøre det kan du sitte igjen med en kupong som i praksis har en halvgardering eller gir deg gevinst selv om du ikke har alle dine valg riktig når kampene er spilt.

Akkumulatorbets

Det er flere fordeler med å lage store oddskuponger med flere valg. Disse oddskupongene kalles ofte for akkumulatorbets, og odds fungerer slik at oddsen for de enkelte kampene blir multiplisert sammen. Ved å ha flere valg på en enkelt kupong kan du dermed komme opp i en veldig høy odds som kan gi deg en stor tilbakebetaling.

Oddsboost

En annen fordel med akkumulatorbets er at mange bettingsider gir deg en oddsboost. Dette er en fastsatt prosent som blir lagt til totaloddsen på en kupong hvor du har flere kamper. Normalt må du spille på minst 5 kamper for å få oddsboost. Hvor stor oddsboost du får avhenger av hvor mange kamper du har og på hvilken bettingside du spiller på, men oddsboost på 30 % eller mer er ikke uvanlig.

Systemspill på odds

Det finnes mange forskjellige typer systemspill på oddsen. Dersom du for eksempel spiller en kupong med 3 kamper kan du lage et oddssystem med 3 singelkamper, 3 dobbelspill og 1 trippel. Med dette enkle systemet vil du få gevinst så lenge du har et riktig valg. Da vil nemlig et av singelspillene gå inn. Med to riktige kamper vil du vinne på 2 singelspill og på 1 dobbelspill. Har du riktig på alle 3 kampene vil du vinne på 3 singler, 3 dobbelspill og på 1 trippelspill.

Trixie, Patent, Yankee og Lucky

Det er flere forskjellige oddssystemer som har fått et navn fordi de er relativt vanlige å spille på. Dette er Trixie, Pantent, Yankee og Lucky.

Trixie er et oddssystem hvor du har valgt 3 kamper som du skal spille på. Systemet lager 4 forskjellige kuponger. Dette er 3 dobbelspill og 1 trippelspill.

Patent er et oddssystem hvor du også har 3 kamper som det skal satses på. Pantent oddssystemer skiller seg fra Trixie ved at du her også spiller på singelspill. Tilsammen gir det deg 7 oddsspill. 3 singelspill, 3 dobbelspill og 1 trippelspill.

Yankee fungerer som en Trixie, men her spiller du med 4 kamper. Yankee oddssystem gir deg 11 spill. Disse er 6 dobbelspill, 4 trippelspill og 1 firling. Det finnes også Super Yankee som er et oddssystem med 5 kamper. Super Yankee oddssystemer gir deg 26 forskjellige spill.

Lucky oddssystemer minner om Patent oddssystemer. Lucky 15 er det mest vanlige og her spiller du på 4 kamper som totalt gir deg 15 spill. Du vil da ha 4 singelspill, 6 dobbelspill, 4 trippelspill og 1 firling. Lucky oddssystem finnes også i flere andre varianter, avhengig av hvor mange kamper du vil spille på.

Når du skal levere inn denne typen oddssystemer velger du systemspill på din betslip. Her kan du velge mellom flere forskjellige oddssystemer. Dersom du er ute etter å lage virkelig store oddssystemer kan du velge Heinz, Super Heinz eller Goliat oddssystem som omfatter flere kamper enn hva du kan ha på et Lucky oddssystem.

System med Draw no bets

Dersom du har levert tippekuponger kjenner du igjen tippesystemer som har hel eller halvgarderinger. Halvgarderinger er noe du også kan bruke når du skal spille på oddsen. En vanlig metode å gjøre dette på, er å spille med Draw no bets. Dette er et oddsspill hvor du vil få innsatsen tilbake dersom kampen ender uavgjort. Det er også andre alternativer som kan brukes, blant annet Asian Handicap og 12, 1X eller X2 bets.