Home » Om oss

Om oss

Velkommen til vår nettside om live fotball på nett. Her kan du lese mer om teamet bak nettsiden eller kontakte oss.

Livefotball.info

I dag finnes det mange gode muligheter til å se live fotball på nett, men dette er det ikke alle som vet ennå. Derfor har vi laget denne nettsiden slik at du kan se hvordan du kan følge med på de beste kampene. Vi som har laget denne bettingsiden spiller også mye på odds, i tillegg til at vi har jobbet for forskjellige bettingsider på nett.

Teamet

Som nevnt har vi både jobbet med odds, i tillegg til at vi spiller odds. Med den erfaringen har vi mye kunnskap om betting på nett. Dette er kunnskap vi gjerne deler med deg, og det fører til at du ofte kan lese spennende nyheter om det som skjer på bettingsidene. Blant annet kan du lese om nye innskuddsmetoder som mobilbetaling på bettingsider som lar deg spille odds på faktura.

Kontakt oss

Dersom du har innspill eller ideer om hvordan vi kan gjøre denne nettsiden bedre kan du kontakte oss ved å bruke skjemaet du finner på Grumpy Boo Affiliation. Du kan også bruke dette skjeamet til andre henvendelser. Oppgi din mailadresse, så vil vi svare deg så raskt som mulig.