Home » Spill ansvarlig

Spill ansvarlig

Det er spennende å spille odds på nett, men dessverre kan det også være avhengighetsskapende.

Aldersgrense

For å bruke denne nettsiden må man være 18 år eller eldre. Det er brukers ansvar å sikre at dette kravet er oppfylt. Den samme aldersgrensen gjelder for alle andre nettsider vi refererer til på livefotball.info.

Spill ansvarlig

Oddsspill er morsomt og underholdende, men det er ikke en måte å tjene penger på. Vi oppfordrer derfor til ansvarlig spill. Spilleproblemer kan føre til å at man setter inn for mye penger med Siru Mobile Odds eller andre betalingsmetoder. Derfor anbefaler vi å bruke de ulike midlene bettingsidene tilbyr for å forhindre utvikling av spilleproblemer.

Spillgrenser

Et av de viktigste verktøyene bettingsidene tilbyr for å forhindre spilleproblemer er spillgrenser. Dette er for eksempel en innskuddsgrense som sikrer at man ikke setter inn mer penger enn man har råd til å tape. Andre grenser er tidsgrense som sikrer at man ikke bruker for mye tid på bettingsiden, eller omsetningsgrense som setter et tak for hvor mye man kan satse pr dag.

Stengning av konto

Dersom du har en periode med lite penger eller ikke føler deg helt topp anbefales det å ikke bruke tid eller penger på bettingsider. Da er det beste å ta en pause fra spill på nett ved å stenge spillekontoen for en periode. Mistenker du at du har spilleproblemer har du også mulighet til å stenge kontoen din permanent.

Søk hjelp

Mistenker du at du eller noen du kjenner kan ha spilleproblemer finnes det organisasjoner som kan bidra med hjelp.