Hva Gir Man I Konfirmasjonsgave 2021?

Hvor mye gir man i konfirmasjonsgave 2021? En undersøkelse fra 2021 viser at foreldre gir veldig store gaver, ofte over 10 000 kroner. Tanter og onkler gir litt over tusenlappen, mens venner av familien gir konfirmasjonsgaver for rundt 700 kroner. Om du er en invitert gjest som ikke kan komme er gjennomsnittet rundt 400 kroner.

hvor mye er konfirmasjonsgave?

Det er ikke noe fasitsvar på hvor mye man skal gi i konfirmasjonsgave. Det er helt opp til deg selv, og hvor mye du selv føler du har råd til. Det er selvfølgelig også avhengig av hvem det er som gir gaven. Foreldre gir selvfølgelig mer i gave, enn kompisen fra klassen, eller venninnen fra fotballaget.

hva er forskjellen mellom konfirmant og gjest?

Det er store forskjeller fra konfirmant til konfirmant og fra gjest til gjest, men en ting er sikkert: Dagens konfirmanter er bare noen år unna det å skulle skaffe sin første bolig i et marked der boligprisene er høye, og egenkapital er viktig for å kunne komme seg inn på markedet.

hvor lang tid er det for en konfirmant?

Dagens konfirmanter er bare noen år unna det å skulle skaffe sin første bolig i et marked der boligprisene er høye, og egenkapital er viktig for å kunne komme seg inn på markedet. Mange konfirmasjonsgjester velger å gi gave i form av penger til for eksempel BSU-sparing og fond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.