Hva Skal Jeg Ha På Russekortet?

Når man lager russekort er det et spørsmål gom går igjen: hva skal jeg skrive på russekortet? Det finnes ingen fasit på dette, men de alle fleste har et sitat under adresse og telefonnummer. Sitatet kan være et morsomt sitat, noe som sier noe om deg som person eller noe du interesserer deg for.

Hva er ikke lov å ha på russekortet?

Det er ikke ulovlig å ha bilde av deg selv og en flaske alkohol på russekortet. Det er heller ikke ulovlig å skrive banneord. Det kan være det finnes interne retningslinjer hos de firmaene som produserer russekortene, det har vi ikke oversikt over.

Hva betyr gull russekort?

Gullruss er elever som sitter i sin skoles russestyre, eller i Russens Hovedstyre. Disse bruker som regel bukser i vanlige farger (rød, blå, sort osv.), men får trykket spesielle russekort i gullfarge.

Hva må man gjøre for å bli russ?

Russ er noe du kan velge å være når du er ferdig med videregående skole – uavhengig av om det er før du går ut i læra i andre klasse, eller når du er ferdig med tre år i tredjeklasse. Russetiden er noe du helt selv bestemmer om du skal være med på, og det er ikke noe som skjer i skolens regi.

Når er fristen for å bestille russeklær?

Russekort i Grunnpakken må bestilles innen 1. oktober og tekst, bilde og design må være godkjent innen 10. november. Når du har godkjent russekortet, sender vi en bekreftelse på e-post for at du skal sjekke at russekortet er slik du ønsker.

See also:  Hvordan Kjøle Ned Baby I Varmen?

Hvor mye koster det for å bli russ?

GRUNNPAKKE REDLINE-PAKKE 1799,-

-RedLine Russedress (eller alle andre dresser til 999,-), Solbriller, Ørepropper, 900 Russekort, Fløyte, Original Russelue og Sko.

Hvordan få gull russekort?

Når det velges er litt tilfeldig fra skole til skole, men om du for eksempel vet hvem som har vært russepresident nå, kan det være et tips å spørre henne/han. Gullkort bestiller du på samme måte som det andre russekortet ditt. Lykke til, og god russefeiring når den tid kommer!

Hva betyr fargene på russedressen?

De fire mest vanlige fargene er rødruss, blåruss, svartruss og grønnruss. Hver farge representerer hva du har studert på videregående og da hvilken type yrke du sikter deg inn på. Før hadde man alltid den fargen man «hørte til», men nå er det litt mer avslappet og man velger den fargen man har lyst til.

Hvordan få tak i russe ID?

RusseID oppretter du på Russ. no-appen.

Få RusseID i e-Boks appen

  1. RusseID kobles opp mot e-Boks slik at beviset vises for hver bruker i deres personlige i e-Boks App.
  2. RusseID verifiseres mot Folkeregisteret eller Vipps.
  3. Navn, bilde, skole og fødselsdato fremkommer på beviset.

Hvordan bli med i en Russegruppe?

Du bør ta initiativ og vise at du er interessert i å være med. Start samtaler med mennesker du tror du liker, og still åpne spørsmål. I en gruppe må du kanskje bruke litt tid på dugnader og lignende, så vis gjerne at dette er noe du ønsker gjennom samtalen!

Hva gjør en Russegruppe?

Noen ønsker kanskje ikke å ha egne klær med konsept osv, men jeg tenker i bunn og grunn at en russegruppe bare er en gjeng venner som tilbringer russetiden sammen;) Kanskje de har felles arrangementer sammen, reiser til og fra feiringer sammen og lignende.

See also:  Hvor Lenge Holder Hardkokte Egg I Kjøleskapet?

Når er det lov å gå med russebukse?

Noen har tradisjon med at russefeiringen starter med en russedåp eller vrengefest. Det er ikke før første dag i russetiden russen har lov til å ta på seg russedressen / russebuksa.

Er det for sent å bestille russekort?

Må jeg gjøre klart innholdet på russekortet nå? Nei, men du må bestille russekortet i Grunnpakken innen 1. oktober, men kan redigere innholdet i kortet frem til 10. november.

Når er det vanlig å kjøpe Russedress?

Varene sendes i perioden 21. februar til 28. mars om du har bestilt innen 10. september, godkjent tekst, bilde og design til russekortet innen 10.

Kan man bestille russekort etter fristen?

Du kan bestille russekort etter 10. november men da blir ikke russekortene en del av Grunnpakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.