Hvor Lang Tid Tar Det Å Få Kodebrikke?

Du får kodebrikken i posten innen 4-5 dager. Du kan bestille nytt passord til BankID i nettbanken eller appen.

Hvor lang tid tar det å få Bankbrikke?

Det tar 7-9 dager før du får kodebrikken i postkassen. Kodebrikken er personlig og skal ikke benyttes av andre.

Hva koster en ny kodebrikke?

Bestilling av ny kodebrikke koster 140 kroner

Du må heller ikke glemme det personlige passordet, for du får du bruk for begge deler den dagen du må bytte SIM-kort i mobilen blant annet. Da må du slette gammel BankID på mobil og opprette BankID på mobil på nytt, og det får du ikke gjort uten kodebrikken, forklarer hun.

Kan man få ny kodebrikke i banken?

Om det haster så kan du komme innom et av våre kontorer å hente kodebrikke. Kodebrikken kan være grei å ha som en reserveløsning, men er ikke nødvendig å ha. Du kan benytte BankID på mobil eller engangskode på mobil.

Hvordan få tak i kodebrikke?

Dersom du har mistet kodebrikken og har BankID på mobil, kan du logge deg inn i nettbanken og sende oss en melding derfra om å sende deg ny kodebrikke. Du kan også sende oss en melding fra mobilbanken, eller ringe oss på telefon 38 10 92 00, så hjelper vi deg.

Hvordan få BankID uten brikke?

Mange ønsker en løsning uten kodebrikke. Da kan man aktivere BankID på mobil fra nettbanken eller benytte en engangskode-app dersom banken har det.

Hvordan få BankID brikke?

Ta kontakt med banken din for å få BankID. Det kreves legitimering med pass og personlig fremmøte for å få BankID. Banken din sender deg kodebrikke og alt du trenger for å opprette BankID. Noen banker tilbyr en app som et alternativ til kodebrikken.

See also:  Hvor Lenge Steke Poteter I Ovn?

Er kodebrikken personlig?

kodebrikken er personlig og må oppbevares utilgjengelig for andre. skriv ikke ned eller oppgi ditt personlige passord til andre. kodebrikken og passord i kombinasjon med fødselsdato er din legitimasjon på nett.

Hva gjør man med gammel kodebrikke?

– Aldri kast kodebrikken

Om du har BankID påmobil, legg den i en skuff sammen med passet og ta den frem ved ‘høytidelige’ anledninger slik at du husker ditt personlige passord også, sier Steinsland.

Hva er forskjell på kodebrikke og BankID?

Hva er BankID app? BankID-app er en digital kodebrikke som brukes i stedet for den fysiske kodebrikken, når du skal logge inn eller signere med BankID. I stedet for å taste inn engangskode, mottar du heller et varsel på mobilen din som ber deg om å godkjenne i appen.

Hvordan få engangskode uten kodebrikke?

Slik gjør du det:

  1. Sjekk at din kontaktinformasjonen din er riktig i mobil- eller nettbanken.
  2. Last ned engangskode-appen i AppStore eller Google Play.
  3. Trykk på Kom i gang.
  4. Har du allerede mottatt koder?
  5. Fyll inn samme kontaktinformasjon som du har i mobil- eller nettbanken.
  6. Skriv inn kodene du får på SMS.

Hvordan aktivere kodebrikke?

For å logge inn i nettbanken første gang, må du taste inn personnummer, sikkerhetskode fra brikken og tilslutt personlig kode. Førstegangspassord vil du motta fra banken som har utstedt BankID-brikken din. Du blir ved førstegangsinnlogging bedt om å endre det tilsendte passordet til et eget personlig passord.

Hvorfor virker ikke kodebrikken?

– Virker ikke kodebrikken? Sjekk at du ikke holder den opp ned, råder Undrum. – Når kodebrikken viser tall, men du likevel ikke får den til å virke, så er årsaken oftest at du holder den opp ned. Vi får henvendelser hvor dette er løsningen nesten hver dag, så sjekk gjerne dette før du kontakter banken, foreslår han.

Leave a Reply

Your email address will not be published.