Hvor Mange Gb Har Min Iphone?

Als u wilt zien hoeveel mobiele data u hebt gebruikt, gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Mobiel netwerk’ of ‘Instellingen’ > ‘Mobiele data’. Als u een iPad gebruikt, ziet u in plaats daarvan mogelijk ‘Instellingen’ > ‘Mobiele data’. Scrol omlaag om te zien welke apps mobiele data gebruiken.

Hoe kan ik zien hoeveel 4G ik nog heb?

Dataverbruik controleren op android

 1. Ga in de instellingen naar ‘netwerk en internet’ en tik op ‘mobiel internet;
 2. Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt;
 3. Voor meer gedetailleerde informatie, tik op ‘Datagebruik van app’;
 4. Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Hoe 4G activeren iPhone?

Ga op de iPhone naar ‘Instellingen’ > ‘Mobiel netwerk’ > ‘Opties mobiele data’ en tik op ‘Schakel LTE in’ of ‘Instellingen’ > ‘Mobiele Data’ en tik op ‘Schakel LTE in’.

Hoeveel GB is mijn iPad?

Uw apparaat gebruiken om te controleren hoeveel opslagruimte het heeft. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘-opslag’.

Waarom geen 4G op iPhone?

Ga op je iPhone naar Instellingen > Mobiel Netwerk > Opties Mobiele Data > Gesprekken en Data > en kies hier voor LTE. Daarna springt je telefoon over naar het LTE / 4G netwerk.

Wat is mijn datalimiet?

Datalimiet houdt in dat u binnen uw abonnement niet onbeperkt gebruik kunt maken van internet. Er zit dus een grens aan het openen van webpagina’s, het versturen en ontvangen van e-mail en het gebruik van apps waar internetverbinding voor nodig is. Deze grens wordt aangegeven in MB.

Hoe kun je zien hoeveel 4g je nog hebt Samsung?

Dataverbruik bekijken in Samsung Galaxy S8 Android 7.0

See also:  Hvorfor Gnisser Man Tenner I Søvne?

Veeg met je vinger naar omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor instellingen. Druk op Gegevensgebruik. Het totale dataverbruik kun je achterhalen op het scherm.

Hoe zet ik mijn 4G aan?

Samsung (Android): Instellingen > Meer instellingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodus > kies hier voor 4G, LTE of een automatische netwerkselectie. HTC (Android): Instellingen > Mobiele netwerken > Netwerkmodus > kies hier voor 4G, LTE of een automatische netwerkselectie.

Waarom staat er LTE en niet 4G?

LTE en 4G betekenen meestal hetzelfde, dus als je op je gsm LTE ziet mag je ervan uitgaan dat je via 4G aan het surfen bent. En omgekeerd. Meer details? Simpel samengevat: 4G is een netwerkstandaard die een heel snelle mobiele dataverbinding mogelijk maakt.

Hoe weet ik of mijn telefoon 4G ondersteund?

De netwerkcheck op Android

Stap 1: Ontgrendel je Android toestel en ga naar Instellingen. Stap 2: Kies in de lijst voor Verbindingen en klik dan op Mobiele netwerken.

Waar vind ik opslag iPad?

Controleren hoeveel opslagruimte u hebt

 1. Ga naar ‘Instellingen’.
 2. Tik op ‘Algemeen’.
 3. Tik op ‘-opslag’.

Hoe krijg ik meer ruimte op mijn iPad?

Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

 1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
 2. Tik op Algemeen;
 3. Kies iPhone-opslag;
 4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
 5. Kies ‘Ruim op’ om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Hoe maak ik ruimte vrij op mijn iPad?

De opslagruimte op je apparaat beheren

op je iPhone of iPad. Tik onderaan op Opslag. Tik onder ‘Gun jezelf wat ruimte’ op Opslagruimte vrijmaken in account. Tik onder de categorie die je wilt beheren op Bestanden bekijken en ruimte vrijmaken.

See also:  Hvordan Koble Til Airpods På Mac?

Waarom springt mijn iPhone steeds op 4G?

Met WiFi Assistentie kun je zorgen dat dit automatisch wordt opgelost. Je iPhone schakelt dan automatisch over op 4G/5G als de Wi-Fi slecht is. Deze functie is sinds iOS 9 op de iPhone aanwezig, maar je moet er wel mee oppassen. Als het ingeschakeld staat kan het je namelijk ongemerkt veel data kosten.

Waarom heb ik geen netwerkverbinding?

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms’en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt.

Waarom werkt 4G niet in het buitenland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat hangt af van je aanbieder en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op ‘toestelhulp’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.