Hvor Mange Kalorier Har Et Eple?

Hvor mange kalorier er det i et eple? Et gjennomsnittlig stort eple har 70 kalorier. Gjennomsnittlig størrelse/vekt på epler i Norge er 160 gram (spiselig del 90% =144 gram). Antall kalorier pr 100 gram (spiselig del) er 49 kalorier.

hvor mange kalorier i epler?

Det finnes minst 55 millioner tonn epler plukket hvert år fra diverse varianter som varierer i smak og tekstur. Epler brukes til mange forskjellige ting, inkludert-baking, matlaging eller en rask lav kalori snack. La oss ta en titt på kaloriinnholdet i epler: Hvor mange kalorier i en Apple?

hvor mange kalorier er i vanlig norsk mat?

Selv om du vet kaloriinnholdet per 100 gram på hver av de tre bestandelene, kan det være en utfordring (hvis du ikke har en kjøkkenvekt tilgjengelig der og da) å anslå totalen i full fart. Derfor har vi laget denne hendige oversikten, som gir deg en viss pekepinn på hvor mange kalorier det er i vanlig norsk mat.

hva inneholder epler?

Epler er fullpakket med næring og lite kalorier, pluss de gi kroppen din med vann. Epler inneholder minst 80 til 90 prosent vann, og er i høy vitaminer og antioksidanter.

hva er mer kalorier i lettøl?

Færrest kalorier i lett-øl. Du sparer flest kalorier på å velge lettøl fremfor lite-øl, da mesteparten av energien kommer fra alkoholen. Sort kaffe, vann og sukkerfri brus er gode valg dersom man forsøker å holde vekta. Merk: En skive grovt brød er mye tettere (og inneholder mer næringsstoffer per gram) enn en luftig loffskive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.