Hvor Mye Koster Det Å Lade Tesla?

Hvis du lader en Tesla helt opp fra tomt batteri, koster det rundt 250 kroner. Om du derimot bare skal lade elsparkesykkelen helt opp, koster det kun 62,5 øre. Mobilen kan du lade uten å bekymre deg spesielt mye for økonomien.
Tesla tar nå i gjennomsnitt 3,64 kroner per kilowatt-time for lading på sine ladestasjoner. Det er en prisøkning på over 100 prosent i løpet av 2021. I januar i år økte Tesla ladeprisene fra 1,70 kr/kWt til et gjennomsnitt på 2,57 kr/kWt. Tesla hadde da hatt samme ladetakst i fire år.

Er Tesla lader gratis?

Tesla har nemlig bestemt seg for å tilby gratis lading for Tesla-eiere i de tre påfølgende helgene fra 18. februar. Det betyr at de gratis helgene faller inn i vinterferien for de aller fleste. Ladingen er riktignok kun gratis før klokka 12 og etter klokka 19 fra fredag til søndag.

Hva koster det å lade Tesla Model 3 hjemme?

Prisen for hjemmelading av elbil er strømprisen inkludert nettleie, altså rundt én krone per kWh. Det tilsvarer omtrent to kroner per mil for en vanlig elbil. Hvis du kjører 7500 km i året med elbilen koster «drivstoffet» deg ca. 1500 kroner.

Er Tesla billigere å lade?

Det siste året har Tesla Norge mer enn doblet ladeprisene på ladestasjonene sine. Likevel er Tesla fortsatt billigst på lading, ifølge en prisoversikt Motor laget like før jul. I gjennomsnitt tar Tesla Norge nå 3,64 kroner per kilowattime. Men prisene på de totalt 85 ladestasjonene varierer kraftig.

Hvor mye koster det å lade på Supercharger?

Gjennomsnittsprisen er for tiden kr. 3,58 pr. kWh.

See also:  Hva Er Proteiner Satt Sammen Av?

Når sluttet Tesla med gratis Superlading?

Gratis superlading var inkludert på alle Teslas biler inntil 1. januar 2018. Deretter fikk nye kunder 400 kilowattimer inkludert i en periode, før den eneste muligheten til å få gratis superlading var gjennom Teslas henvisningsprogram – med noen få unntak.

Hva betyr gratis Superlading?

Men det påvirker bare noen biler.

(Elbil24): Gratis lading på Tesla sitt superlader-nettverk var en av grunnene til at kjøpere tidligere landet på en Tesla som ny bil. Gratis lading betød at man kunne lade ubegrenset gratis på alle Teslas ladere i hele verden. Nå har Tesla valgt å fjerne denne goden fra flere biler.

Hvor mye koster hjemmelading?

Pris på hjemmelading avhenger blant annet av strømleverandøren din, kraftprisen, vær og type elbil du kjører. En grunnregel er imidlertid at pris på lading av elbil hjemme er rundt 1 krone per kWh du lader opp. Har du en elbil med et batteri på 22 kWh, koster det altså ca. 22 kroner å full-lade.

Hva koster det å lade elbilen nå?

Avhengig av kjørestilen din, så burde elbilen din være i stand til å nå 60 til 80 km på én ladetur. Totalt ville det å lade elbilen din koste 14 x 1,13 = kr 15,82. Dette betyr at strømforbruket per kilometer er rundt kr 15,82/60 = kr 0,26 og 15,82/80 = kr 0,19.

Hva koster det å lade elbil Circle K?

€0.91 / kWt

Pris ved bruk av ladebrikke registrert hos Circle K Charge. Andre ladeoperatører kan operere med andre priser.

Hvem er billigst på elbil lading?

Kople er billigst for de aller fleste når det gjelder lynlading (inntil 150 kilowatt). Ionity er det dyreste alternativet for samtlige elbiler i testen. Samtidig er det viktig å nevne at mange bilmerker har fordeltaktige ladeavtaler med Ionity, som fort vil gjøre de til vesentlig rimeligere alternativ.

See also:  Hvor Mange Passasjerer Tar En Buss?

Hvilken ladestasjon er billigst?

De billigste operatørene

Bilmodell 1. plass Forskjell
Ford Mustang Mach-e Fortum 13 %
Tesla Model 3 Fortum 13 %
Volvo XC40 P8 Recharge Fortum 13 %
BMW iX3 Fortum 13 %

Hva koster det å lade på hurtiglader?

Dette koster hurtiglading (inntil 50 kW)

Ladeoperatør Betalingsmåte Pris
Circle K Registrert kunde 5,69 kr per kWt
Circle K Drop-in 6,69 kr per kWt
Fortum Charge & Drive APP/RFID-brikke 3,35 kr per minutt
Mer APP/RFID 1,25 kr per min + 4,25 kr per kWt

Hvordan betale lading Tesla?

Logg inn på Tesla-kontoen din. Hvis du har en utestående betaling for lading, vises en påminnelse øverst på skjermen. Velg ‘Betal nå’. Du kan også gå til Ladingsiden og velge Administrer betaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.