Hvor Mye Koster Det Å Pusse Opp Leilighet?

Som en veldig grov tommelfingerregel, kan vi si at overflateoppussing av leilighet eller hus koster ca. 4.000 kr per kvadratmeter i gjennomsnitt, mens totaloppussing eller totalrenovering koster ca. 14.000 kr per kvadratmeter i snitt.

hva er kostnadene for pusse opp leilighet?

For alle som skal pusse opp leiligheten, så vil kostnader alltid påløpe og prisen for oppussingen vil kunne bli betydelige. Særlig dersom man ikke har et bevisst forhold til kostnadene og ikke legger en god plan. Mange opplever dessverre at kostnadene og sluttprisen blir noe høyere enn man først hadde planlagt.

hvor mye koster overflateoppussing i leiligheter?

Selv om prisen for å pusse opp en leilighet vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at boligeiere betaler om lag kr 3,500/kvm i snitt når de gjennomføring en overflateoppussing av leiligheter. Vi ser imidlertid også eksempler på oppussing av leiligheter hvor prisen er noe lavere, ned mot kr 2,000/kvm.

hva er reglene for oppussing av leilighet?

Regel nummer én når man skal i gang med å pusse opp en leilighet er derfor at man setter opp et tydelig budsjett for prosjektet, som kan fungere som en guide for oppussingen. Merk at du som byggherre normalt besørger enkelte av innkjøpene, for eksempel gulv og fliser.

hva koster totalrenovering av leilighet?

Med Mittanbuds priskalkulator får du en indikasjon på hvor mye det koster å totalrenovere en leilighet. Prisene er veiledende og baserer seg på faktiske jobber som er utført av entreprenører på Mittanbud. Hva koster det å totalrenovere en leilighet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.