Hvordan Får Man Bank Id På Mobil?

Når du har opprettet BankID på mobil hos din bank, må du laste ned en tilhørende app fra din bank. På iPhone laster du ned via App Store, på Android laster du ned via Play butikk. Søk etter ‘BankID på mobil’ i søkefeltet. Kunder som har tvilling-SIM-kort må være oppmerksom på at tjenesten kun kan bestilles på hovedkortet.

hvordan kan du bruke bankID på mobil?

Hvordan er prosessen når jeg skal bruke BankID på mobil? 1 På nettstedet velger du at du vil bruke BankID på mobil til innlogging eller andre tjenester. 2 Nettstedet ber deg så oppgi mobilnummer og fødselsdato. Når du har gjort dette vises en referansekode. 3 Nettstedet sender en melding til SIM-kortet i din mobil og ber deg bekrefte valgt tjeneste på gitt nettsted. More items

hvordan kan du få bankID?

For å få BankID må du legitimere deg med pass og møte opp i banken din. Banken vil informere og hjelpe deg dersom du har spørsmål. Det er mulig å få BankID fra du er 13 år, men i mange banker er det 15-årsgrense. Finn aldersgrensen som din bank har satt. BankID er personlig og er ditt digitale jeg.

hvordan logger du inn i nettbanken din?

Logg inn i nettbanken din med vanlig BankID. I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter å komme i gang, og BankID på mobil er klar til bruk med det samme. Bytter du SIM-kort, må du aktivere BankID på mobil på nytt.

hvordan skaffer du deg bankID?

Slik skaffer du deg BankID på mobil 1 Logg inn i nettbanken din med vanlig BankID. 2 I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter å komme i gang, og BankID More

Leave a Reply

Your email address will not be published.