Hvordan Gjøre Spillelister Offentlig På Spotify?

Slik gjør du Spotify-spillelisten privat på mobil

 • Trykk på ‘Ditt bibliotek’ nederst til høyre på skjermen når du har logget på Spotify-kontoen din på mobilenheten.
 • Åpne spillelisten du ønsker å gjøre privat ved å klikke på navnet.
 • Flere (tre vertikale prikker) vil vises i øvre høyre hjørne av skjermen når du trykker på den.
 • Rull ned til bunnen av valglisten og velg ‘Gjør
 • hvordan lage spillelister på Spotify?

  Del 1. Hvordan lage Spotify spillelister Det er to måter å opprette en mappe på Spotify, kan du enten gå til fil > ny spilleliste mappe og få en ny spilleliste mappe øverst i delen ‘Spilleliste’ eller du kan bare Høyreklikk hvor som helst på delen ‘Spilleliste’ og deretter velge ny mappe fra menyen for å få den nye mappen på plass.

  hvordan laste ned musikk fra Spotify?

  Laste ned musikk fra Spotify. Last ned alternativer. Post Spotify. Spotify opptakere. Konvertere Spotify til MP3. Spotify Widgets. Spotify Rippers. Spill på Spotify. Spotify Player. Alternativ for Spotify. Guide for nybegynnere. Spotify land. Username & passord. Påloggingsproblemer. Logg på Spotify. Spotify Premium Android.

  hvor mange sanger har spotify?

  Spotify har over 30 millioner sanger, og er en av de største digitale / online musikktjenester tilgjengelig i dag. Med så mange sanger som er tilgjengelig i katalogen sin blir det veldig lett å lage spillelister som er satt sammen måfå. Dette skjer med mange Spotify brukere, så du ikke er alene.

  hvordan kan du gi ny spilleliste?

  Hvis du vil gi, klikker på mappens navn to ganger og overskrive den til hva som helst. For å opprette og navngi en ny spilleliste, kan du Klikk på alternativet ‘+ ny spilleliste’ fra samlingene kategori, eller du kan gå til fil > ny spilleliste.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.