Hvordan Opprette Bank Id På Mobil?

For å opprette BankID på mobil må du først kontakte banken din, som hjelper deg med å komme i gang med oppsettet. Det vanligste er å logge inn på banken din med vanlig BankID. Ofte kan du aktivere dette under kategorien avtaler/BankID inne på nettsiden.

hvordan kan du få bankID?

For å få BankID må du legitimere deg med pass og møte opp i banken din. Banken vil informere og hjelpe deg dersom du har spørsmål. Det er mulig å få BankID fra du er 13 år, men i mange banker er det 15-årsgrense. Finn aldersgrensen som din bank har satt. BankID er personlig og er ditt digitale jeg.

hvordan logger du inn i nettbanken din?

Logg inn i nettbanken din med vanlig BankID. I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter å komme i gang, og BankID på mobil er klar til bruk med det samme. Bytter du SIM-kort, må du aktivere BankID på mobil på nytt.

hvordan skaffer du deg bankID?

Slik skaffer du deg BankID på mobil 1 Logg inn i nettbanken din med vanlig BankID. 2 I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter å komme i gang, og BankID More

Leave a Reply

Your email address will not be published.