Hvordan Se Hvem Som Har Sjekket Skatten Min?

Slik ser du hvem som har søkt deg opp Når du har logget inn for å søke i skattelistene, kan du klikke på «søkestatistikk» og se hvem som har søkt på deg. Du får se navn, fødselsår, postnummer og poststed på den som har søkt deg opp, samt tidspunktet for søket, skriver Skatteetaten.

hvordan søke opp skatten din?

SØKER OPP SKATTEN DIN: Naboer, kollegaer og venner kan sjekke hvor mye du tjener og eier. Men du kan også sjekke hvem som har sjekket hva du tjener og eier. Slik finner du hvem som har søkt opp skatten din. Illustrasjonsfoto: Ole Petter Baugerød Stokke Offentlige skattelister forbauser utlendinger, og forarger nordmenn.

hvor mange har logget seg inn i skatteetaten?

Foto: SKATTEETATEN Mens 867.000 personer logget seg inn i skattesøket fra oktober 2014 til oktober 2015, var det det bare 670.000 som sjekket denne lista. Altså under 80 prosent. Enten er det mange som ikke er interesserte, eller så er det mange som ikke har fått med seg hvor lista ligger.

hvordan har du søkt deg opp i skattelisten?

Det er enkelt å finne hvem som har søkt deg opp i skattelistene, bare du vet hvor du skal sjekke: 1 Gå inn på Skatteetatens nettsider for skattelistesøk. 2 Logg deg inn med for eksempel med BankID. 3 Klikk på «søkestatistikk» i den øverste menyen. More

når kan du søke i skattelistene for 2019?

Skattelistene for 2019 blir tilgjengelige 8. desember 2020 kl. 07:00. Frem til 6. desember kan du søke i skattelistene for inntektsåret 2018. Du kan også se hvem som har sett dine opplysninger, og hvis du søker på andre, kan de se at du har søkt på dem. Logg inn og søk. Søk i skattelistene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.