Hvordan Slår Man Av Iphone 11?

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop ‘Zet uit’ verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.

Kan iPhone 11 niet meer uitzetten?

Op de iPhone SE, 8, X, 11 en 12 forceer je het uitzetten op de volgende manier.

 • Houd de volume-omhoogknop kort ingedrukt;
 • Houd de volume-omlaagknop kort ingedrukt;
 • Houd de zijknop ingedrukt;
 • Het scherm gaat op zwart en je iPhone is uitgeschakeld;
 • Wat te doen als je iPhone niet meer reageert?

  Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt. iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en de volume-omlaagknop tegelijk ingedrukt. iPhone 6s of ouder, inclusief iPhone SE (1e generatie): houd de thuisknop en de zijknop of de bovenste knop tegelijk ingedrukt.

  Kan mijn iPhone niet uitzetten?

  Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart. Laat de knoppen pas los wanneer het Apple-logo tevoorschijn komt.

  Hoe zet ik mijn iPhone uit zonder knop?

  iPhone uitzetten zonder knoppen

  Open de app Instellingen. Tik op Algemeen. Tik onderaan op ‘Zet uit’. Versleep de schuifknop naar rechts om de iPhone uit te zetten.

  Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

  Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet). Lukt dit net, dan kan je volumeknop omlaag gebruiken (waarmee je normaal het geluid zachter zet).

  See also:  Hvor Mye Koster Det Å Lage En Nettside?

  Wat moet je doen als je uit knop het niet doet?

  Wanneer u zich realiseert dat uw Android-aan / uit-knop niet werkt, kan dit het gevolg zijn van een bijna lege batterij. Laad in dit geval je Android-telefoon op naar een oplader en wacht een paar minuten. De meeste Android-apparaten herinneren u aan het percentage van de batterij op het scherm.

  Hoe doe je een harde reset iPhone?

  druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt.

  Hoe doe ik een harde reset iPhone?

  Harde reset iPhone SE 2020

  Voor een harde reset volgt u de volgende stappen: Stap 1: Druk de volume omhoog-knop kort in. Stap 2: Druk vervolgens de de volume omlaag-knop kort in. Stap 3: Hierna houdt u direct de sluimerknop – de knop aan de rechterzijde – ingedrukt tot u het logo van Apple ziet.

  Hoe reset ik mijn iPhone?

  om de iPhone fabrieksinstellingen te herstellen moet uw iPhone minstens 50 procent zijn opgeladen. Ga vervolgens naar: Instellingen > Algemeen. Scrol naar ‘Stel opnieuw in’ en tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Bevestig uw keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld.

  Kan iPhone 12 niet meer uitzetten?

  Een iPhone X, 11 of 12 uitzetten

 • Druk aan de linkerkant van je iPhone op een van de twee volumeknoppen.
 • Druk tegelijkertijd aan de rechterkant van je iPhone op de zijknop.
 • Op het scherm van je telefoon verschijnen nu een paar keuzes.
 • Schuif bij ‘zet uit’ de slider met het aan/uit-icoon van links naar rechts.
 • See also:  Hvordan Ta Skjermbilde Med Samsung S20?

  Hoe zet je je telefoon volledig uit?

  Druk op de aan/uit-knop en houd de knop ingedrukt tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk op Uitschakelen. Druk op Uitschakelen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.